struja
Veoma poznat
- Poruka
- 14.689
)))))))))eo nude nam neke muskarce iz belog sveta da se udajemo
lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))))))))evo dam ti ja sve sve sve,
a ti meni daj anatomiju,
al nemo posle da kukaš![]()

uh
laksha sam za osam knjiga ili ti 1500 strana gluposti i idiotluka
life's good
i josh sam neka hot mama![]()
ovo je kao ono "manjam ženu"

ovo je kao ono "manjam ženu"
isem mužu da javim da je dobio drugu,
da mi se ne nada večeras jer moram da učim![]()

dobro,ja cu javiti co'eku da sam mu nashla MILFachu![]()
i javi mu da nema sexa dok se ispit ne položi![]()
pa on neka mi ga plati ili nek čeka, njegova volja.

el to onda svakog drugog dana
bude četr seksa

hej..
preuzimash moj zivot,shto implicira da si postala mirazdzika ali i da imash obaveze od dva seksa svaki dan,ako ne svaki svaki drugi![]()
teško

uuuuu, jeeeee.. dnevno po 2 puta ispadne.... moraju velike skole da se zavrsavaju, da se izracuna, 'bes mi prase... znaci, sta radite, ljudi? ono, vidim, ovde se jos uvek prica sve u 16'... to vam je kao shesnaes'... nego, gde su rikanovi pingvini? sta rade? vidim, neki od njih i dalje visoki po 4 metra, i to? he hehe... aj, mi matori i nekako, al' sta da pomisle oni njihovi vrsnjaci... da se uplase tih prica, svega mi... tako su nas pre ucili uvek: 'do 21 sa starijima, da te nauce... od 21 sa mladjima, da ih naucis'... i, ko je sad alfa dog foruma? he hehe... nego, vi, sta radite?

onaj djo.ka kluni?
nista se on emni en svidja
sav je nekako ******
ondak necu
ako je svakog drugog mora bude 4 puta dnevno
nema ko mene cenkanja

ovo islo bez vazelinadesi Rile, care legendo...![]()
evo, brate mili... ste dobri vi? nego, bas nesto gledam, ovde i dalje iste price... isti ljudi... k'o onaj dan mrmota film sto je... ili, k'o kad odes u polje, da krades suncokret... pa napunis dzak da te ne vidi poljak... pa se sakrijes... pa uzmes drvo... pa izlupas... i na kraju ostane samo ono prazno... i posle tresi kol'ko 'oces, lupaj kol'ko 'oces, al' nema vise sta da ispadne... dzabe snaga, dzabe tehnika... al' je jedna sreca u svemu tome... dodje nova godina i novi ljudi, pa onda iste price opet zanimljive...