Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uuuuu, jeeeee.. dnevno po 2 puta ispadne.... moraju velike skole da se zavrsavaju, da se izracuna, 'bes mi prase... znaci, sta radite, ljudi? ono, vidim, ovde se jos uvek prica sve u 16'... to vam je kao shesnaes'... nego, gde su rikanovi pingvini? sta rade? vidim, neki od njih i dalje visoki po 4 metra, i to? he hehe... aj, mi matori i nekako, al' sta da pomisle oni njihovi vrsnjaci... da se uplase tih prica, svega mi... tako su nas pre ucili uvek: 'do 21 sa starijima, da te nauce... od 21 sa mladjima, da ih naucis'... i, ko je sad alfa dog foruma? he hehe... nego, vi, sta radite?

uuuuu, jeeeee.. dnevno po 2 puta ispadne.... moraju velike skole da se zavrsavaju, da se izracuna, 'bes mi prase... znaci, sta radite, ljudi? ono, vidim, ovde se jos uvek prica sve u 16'... to vam je kao shesnaes'... nego, gde su rikanovi pingvini? sta rade? vidim, neki od njih i dalje visoki po 4 metra, i to? he hehe... aj, mi matori i nekako, al' sta da pomisle oni njihovi vrsnjaci... da se uplase tih prica, svega mi... tako su nas pre ucili uvek: 'do 21 sa starijima, da te nauce... od 21 sa mladjima, da ih naucis'... i, ko je sad alfa dog foruma? he hehe... nego, vi, sta radite?

desi Rile, care legendo...:zag:

evo, brate mili... ste dobri vi? nego, bas nesto gledam, ovde i dalje iste price... isti ljudi... k'o onaj dan mrmota film sto je... ili, k'o kad odes u polje, da krades suncokret... pa napunis dzak da te ne vidi poljak... pa se sakrijes... pa uzmes drvo... pa izlupas... i na kraju ostane samo ono prazno... i posle tresi kol'ko 'oces, lupaj kol'ko 'oces, al' nema vise sta da ispadne... dzabe snaga, dzabe tehnika... al' je jedna sreca u svemu tome... dodje nova godina i novi ljudi, pa onda iste price opet zanimljive...

evo, brate mili... ste dobri vi? nego, bas nesto gledam, ovde i dalje iste price... isti ljudi... k'o onaj dan mrmota film sto je... ili, k'o kad odes u polje, da krades suncokret... pa napunis dzak da te ne vidi poljak... pa se sakrijes... pa uzmes drvo... pa izlupas... i na kraju ostane samo ono prazno... i posle tresi kol'ko 'oces, lupaj kol'ko 'oces, al' nema vise sta da ispadne... dzabe snaga, dzabe tehnika... al' je jedna sreca u svemu tome... dodje nova godina i novi ljudi, pa onda iste price opet zanimljive...

ma da...to ide ciklično...

e, a ima i sad jedan lik sto rikan po malo saradjuje sa njim.... ista prica k'o ovi pingvini sa foruma... znaci, kikiriki... kad sam ga poslovno upoznao prvi put, cuo njegovu pricu, pomislio rikan vas da lik zna znanje... svaka cast... a, onda, posle malo vremena i jos par sastanaka, provalim da svakom novom coveku prica potpuno istu pricu.. identicnu... isti redosled recenica... sa istim jakim recima koje pola ljudi za stolom ne razume... skoro da sam je napamet naucio... al', igramo se... nek' smo zivi i zdravi samo... treba samo preziveti dok ne nadjemo ponovo nesto za jelo...

nego, isto, preksinoc sam is'o sa prijateljima nekima da jedem... i, slucajno, sto do nas, iza mene sedi lik, skroz blizu, cujem da prica neku pricu sto se dogodila pre jedno 20 godina... u vezi neke devojke koja je bila kidnapovana i silovana... ono, prica i uzima nju kao primer... ni slucajno da pokaze sazaljenje zbog toga, da saoseca sa tom jadnom devojkom... zato sto je prosla kroz tako strasnu stvar... nego prica na neki bezosecajni nacin... daje kao los primer... on uci te ljude sta, kao, treba, a sta ne treba raditi... i, pravo da vam kazem, bas je bilo ruzno... jedva sam se uzdrzao da ne odem i da ga pitam sta to njega boli uvo za to? ko normalan ispira usta takvim pricama posle toliko vremena... umesto da gleda svoja posla, da uziva u drustvu, on ljigavi... bas mi nesto bilo zao te devojke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back