- Poruka
- 25.031
Ne raduj se mnogo, cek’ da im se provetri kafana, pokupice se sviko se s nama druzi, pupoljak je duzi.![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne raduj se mnogo, cek’ da im se provetri kafana, pokupice se sviko se s nama druzi, pupoljak je duzi.![]()
![]()

svracao sam jos novembra 2021 u ovu kafanu ali je bila prilicno mrtva. Inace volim da obilazim kafane gde je ekipa koju poznajemNe raduj se mnogo, cek’ da im se provetri kafana, pokupice se svi![]()
Ja mislim da je istovremeno Saharsko Sunce i Pomracenje Kise!Jel' to u Srbiji Saharska kisa ili ponovo pomracenje Sunca?![]()

Pomračenje KrsteJa mislim da je istovremeno Saharsko Sunce i Pomracenje Kise!![]()
![]()
De si, Bleksteru...ko se s nama druzi, pupoljak je duzi.![]()
![]()
De si, Bodi, crni viteze !De si, Bleksteru...
I Badri slusa CecuDe si, Bodi, crni viteze !Evo ga pravo mesto za cudnovate lupinge. Ovde sismisi hodaju ko gospoda na ulici, a sa grane macke vise naopacke.
![]()
Evo gledam de mi društvo iz kafane, ne mogu da ih pohvatam.De si, Bodi, crni viteze !Evo ga pravo mesto za cudnovate lupinge. Ovde sismisi hodaju ko gospoda na ulici, a sa grane macke vise naopacke.
?
Slušam vajtsnejk.I Badri slusa Cecu ?
Jednog po jednog vatajEvo gledam de mi društvo iz kafane, ne mogu da ih pohvatam.
Salim se ja malo na racun raseljenih lica, a i hocu konja da chachnem ali ne chachka mu se danas :/svracao sam jos novembra 2021 u ovu kafanu ali je bila prilicno mrtva. Inace volim da obilazim kafane gde je ekipa koju poznajem
Spakuj me u neki prihvatni centarSalim se ja malo na racun raseljenih lica, a i hocu konja da chachnem ali ne chachka mu se danas :/
ne diraj lava dok spava..Salim se ja malo na racun raseljenih lica, a i hocu konja da chachnem ali ne chachka mu se danas :/
Necu lava, konja cu da diramne diraj lava dok spava..

Ajde u KDZDN ima mesta koliko hocesSpakuj me u neki prihvatni centar ?
KDZDN

Videla sam od drugih… ili ono DVVD hahaha… rekoh sta vam je to…što ne volim te skracenice naizva u slova KDZDN ..kao neki ruski kolhoz![]()
Tek sad sam provalio koja kafanašto ne volim te skracenice naizva u slova KDZDN ..kao neki ruski kolhoz![]()

isti slucajVidela sam od drugih… ili ono DVVD hahaha… rekoh sta vam je to…

Laku nocIli KKKM hahaha… joj so na ranu stavljam