- Poruka
- 50.344
Dobro jutro svima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre bi bilo da je sve to strpao u jedan obrokLegenda kaze da je Sena odbio dorucak i rucak...dobro jutro.
Znači sad će ono....Zona sumraka je mesto koje postoji u svakom trenutku vremena, prostora ili uma, ali uvek kada je najmanje očekujete. Kada se nađete u ovom carstvu neograničene mogućnosti, budite oprezni šta kažete ili činite. Prava odluka može vam pomoći da pronađete put nazad, ponekad uz veću sreću i bogatstvo. Pogrešne odluke često dovode do ludila i smrti, ili večnosti zarobljene u ovoj dimenziji.
Hahaha fino.. drzis se teme.Zona sumraka je mesto koje postoji u svakom trenutku vremena, prostora ili uma, ali uvek kada je najmanje očekujete. Kada se nađete u ovom carstvu neograničene mogućnosti, budite oprezni šta kažete ili činite. Prava odluka može vam pomoći da pronađete put nazad, ponekad uz veću sreću i bogatstvo. Pogrešne odluke često dovode do ludila i smrti, ili večnosti zarobljene u ovoj dimenziji.
Drzi se i ti za nesto.Hahaha fino.. drzis se teme.
Koja nekulturaDrzi se i ti za nesto.

Sto zbog mene a ti se drzisKoja nekultura
Sace i ovu kafanu zatvore zbog tebe![]()
Ti bi da padnem?Drzis se i ti![]()
Taman poslaTi bi da padnem?
Sreca moja, a i tvoja, pa ne za tebe, bila bi to prava Zona Sumraka :/Sto zbog mene a ti se drzis
Mene tebe sebe.. to je sve umni konstrukt. Ne postojis ti. Svi smo jedno.Sreca moja, a i tvoja, pa ne za tebe, bila bi to prava Zona Sumraka :/
Mozda u nekom paralelnom svetu.Mene tebe sebe.. to je sve umni konstrukt. Ne postojis ti. Svi smo jedno.

Pojela sam ?