- Poruka
- 50.344
Jesi li istresla i mrvicePojela sam![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li istresla i mrvicePojela sam![]()

Campanelllllllatu li ste...jos i klavira malo...da je jos i pica...
Ma bozalaganica jel![]()

blokirala mi komp...samo slusajuci jeMa boza![]()

Samo da kazem da sam odusevljen ovim lirizmom.Zona sumraka je mesto koje postoji u svakom trenutku vremena, prostora ili uma, ali uvek kada je najmanje očekujete. Kada se nađete u ovom carstvu neograničene mogućnosti, budite oprezni šta kažete ili činite. Prava odluka može vam pomoći da pronađete put nazad, ponekad uz veću sreću i bogatstvo. Pogrešne odluke često dovode do ludila i smrti, ili večnosti zarobljene u ovoj dimenziji.

Pomislio sam da je glavica kupusa
jel svaku svoju srecicu besis?

Pomislio sam da je glavica kupusa ?
sta vam je to jutros...??? kakve su to asocijacije na pupoljak radosti koji pupi na zraku proleca orosen toplim kapima kise te...jel svaku svoju srecicu besis?![]()

Stiglo prolece Lori...sve zubori, vrvi, zuji, bruji....sta vam je to jutros...??? kakve su to asocijacije na pupoljak radosti koji pupi na zraku proleca orosen toplim kapima kise te...
![]()
Gde si ti?Stiglo prolece Lori...sve zubori, vrvi, zuji, bruji....
Nista ...nisam na svoj terenMa uvatio je vrboprc ?
Gde si ti?
A kafa, dorucak da posluzis?
Nista
Znaci moram do pekareNista ...nisam na svoj teren

Stiglo prolece Lori...sve zubori, vrvi, zuji, bruji....
Jel' to u Srbiji Saharska kisa ili ponovo pomracenje Sunca?Dakle, danas posebno obratite paznju, cuvajte se, ne izlazite nigde, cak ni na posao, kerove i macke ne izvodite nigde, zakljucajte se i zapravo samo ostanite uz Krstaricu i kucajte ovde kao ludi, to jest, sta vam fali....![]()
![]()