Anna Hiwatari
Domaćin
- Poruka
- 4.456
NORAGAMI!!!!! Yato is my spirit animal~ <3
Nisam jos pogledala sta je izaslo od te anime ali manga je super![]()
Anime ima odličan soundtrack!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NORAGAMI!!!!! Yato is my spirit animal~ <3
Nisam jos pogledala sta je izaslo od te anime ali manga je super![]()
Neznam šta je fazon s tim likom,poslali smo i mi Mariju Šerifovic,pa se ne hvalimoGledao sinoc Evroviziju sa devojkom nakon par godine pauze, pa bolesnijeg coveka/zenu (Sta god da je) ja nisam video. Zar su ljudi toliko izgubili razum?![]()
Anime ima odličan soundtrack!
Neznam šta je fazon s tim likom,poslali smo i mi Mariju Šerifovic,pa se ne hvalimo![]()
I shall hope so
Eee ja Evroviziju nisam gledala ima godina i godina..... But tumblr kept me updated xD
Da se prođemo te teme,slažem se s tobom u većini toga,ali nekako nije mjesto za tu tematiku?Marija je odlucila jedan put. Po meni je bolesno da lik stoji izmedju dva sveta, izigrava muskarca i zenu istovremeno. Ne interesuje mene dal' ga neko guzi nakon evrovizije,ili on guzi nekoga, ali ono je sramota i za zene i za muskarce. Kako je ljudima to prihvatljivo? Mrzim homoseksualce,trandze i svo to ludilo. Bilo da je to Marija, ovaj Konj ili neko treci. Kako neko moze da zameni par dobrih s!sa za jedan tuki u bulju? Jos vise zalim ove ljude koji ga podrzavaju. Je.bote deca gledaju tu evroviziju.
I shall hope so
Eee ja Evroviziju nisam gledala ima godina i godina..... But tumblr kept me updated xD
Da se prođemo te teme,slažem se s tobom u većini toga,ali nekako nije mjesto za tu tematiku?
ApsolutnoOvaj covek nije ni za kakvu tematiku,s'toga slazem se.![]()
tumblr is one great and lovable place![]()
Depends what parts of it, but yea, in general it is
Najbolje mi je kad rade crossover Evrovizije sa Hetaliom. Tumblr napravi Evroviziju internom salom Evrope xD
Game of thrones sutra! Jel gleda neko osim mene? Znam za Vucka, ne znam za ostale.![]()
Subotom ili Nedeljom u 21h izlazi epizoda, nemoj da me drzis za rec, nisam siguran kog tacnog dana. Ja obicno to skinem sa Pirate Bay-a ponedeljkom i gledam.
P.S Maaaaaaaaaan, that Shae b1tch pissed the hell out of me! I love that dwarf!![]()