Anna Hiwatari
Domaćin
- Poruka
- 4.456
heh. ja sve skidam na 720p i uživam na 19" n_n~
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
heh. ja sve skidam na 720p i uživam na 19" n_n~
nyaa.seLalalalala! Ne mogu da nadjem downloadable content za Assassin's creed 4, made me sad! Being pirate is awesome, especially when you can rob other ships!
Inace, Vuce... Odakle skidas te anime? Trazio nesto po googl-u, jedini sorce sto sam nasao je Pirate bay..
Ispravljene verzije
Fanovi kukaju, ali meni deluje poprilicno ekstra. I Might be wrong tho...
EDIT: "fala Vucko, ziv bio , veliki poras'o. Stavicu ih odmah na bookmarks.
Gledam :
I definitivno mi se vise svidja od sledeceg 10-to minutnog AMV-a.
Ispravljene verzije
![]()
Oh God why ;__; Trailer izgleda cool thou. *u* Sta je bre ovo, neka najezda rimejkova![]()
Iz nekog razloga koranjače sa velikim ljudskim usnama izgledaju jezivo![]()
HAH!
*goes to cry in the corner*
nyaa.se
bakabt.me
gomila nekih sajtova i foruma i.t.d.
Ide dobro za sada, nisam mislio da će ići ovako brzo, biće gotovo za koji sat ako ovako nastavi
![]()
Svaki hibrid coveka i reptila izgleda jezivo![]()
P.S Meni su Kornjace OK. Deluje mi kao ok film, samo prema traileru ako ih je Sekac (Shreder) "Napravio" u onoj laboratoriji, onda je prica zesci FAIL! U crtacu oni su oduvek bili najveci neprijatelji, a sad ih on sam pravi u laboratoriji. -.-
Najjednostavniji način za skidanje anima je Video download helper za Mozzilu.Samo nadješ negdje da možeš gledati i skidaš![]()
SRECAN RODJENDAN, WOLF!
![]()
@BlackWolf Neznam meni je lakše skidati ep. po ep. nego odjednom 10-20 GB sa Torrenta.A i imam neki strah od Torrenta otkako sam zakačio neki virus jednom prilikom.
Nisam se nesto žalio na kvalitet,imaš većinom 480 ili 720.Za bilo šta više bi ti svejedno trebao monitor od nekoliko stopaMožeš i preko torrenta da skidaš epizodu po epizodu
Mada meni je najmanji problem skidanje, onaj muljavi kvalitet je to što ne mogu da izdržim, da ne spominjem cenzuru ako je neki ecchi ili krvaviji anime u pitanju.