Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lalalalala! Ne mogu da nadjem downloadable content za Assassin's creed 4, made me sad! Being pirate is awesome, especially when you can rob other ships!

Inace, Vuce... Odakle skidas te anime? Trazio nesto po googl-u, jedini sorce sto sam nasao je Pirate bay..

EDIT :

Gledam :

I definitivno mi se vise svidja od sledeceg 10-to minutnog AMV-a.

Poslednja izmena:
Lalalalala! Ne mogu da nadjem downloadable content za Assassin's creed 4, made me sad! Being pirate is awesome, especially when you can rob other ships!

Inace, Vuce... Odakle skidas te anime? Trazio nesto po googl-u, jedini sorce sto sam nasao je Pirate bay..
nyaa.se
bakabt.me
gomila nekih sajtova i foruma i.t.d. :)

Ide dobro za sada, nisam mislio da će ići ovako brzo, biće gotovo za koji sat ako ovako nastavi :D

mu7495.jpg

Poslednja izmena:
Svaki hibrid coveka i reptila izgleda jezivo :lol:

Meni je dobro dokle zadrže ljudsku ili reptilsku facu, ali ovde su pokušali da naprave nešto između :lol:
Silurianvastra.png

Natira.jpg

Plonek1.jpg

P.S Meni su Kornjace OK. Deluje mi kao ok film, samo prema traileru ako ih je Sekac (Shreder) "Napravio" u onoj laboratoriji, onda je prica zesci FAIL! U crtacu oni su oduvek bili najveci neprijatelji, a sad ih on sam pravi u laboratoriji. -.-

Pa film je od michael bay-a tako da će verovatno biti sat vremena eksplozija i pola sat kornjača :lol:

Najjednostavniji način za skidanje anima je Video download helper za Mozzilu.Samo nadješ negdje da možeš gledati i skidaš :cool:

Pretpostavljam da je to neki addon sa skidanje video fajlova sa streaming sajtova, neka hvala nikad nisam gledao stream, niti ću :)

SRECAN RODJENDAN, WOLF!

tumblr_mgqkn6lQyP1qaydkno1_500.gif

Hvala Ana :)

@BlackWolf Neznam meni je lakše skidati ep. po ep. nego odjednom 10-20 GB sa Torrenta.A i imam neki strah od Torrenta otkako sam zakačio neki virus jednom prilikom.

Možeš i preko torrenta da skidaš epizodu po epizodu ;)
Mada meni je najmanji problem skidanje, onaj muljavi kvalitet je to što ne mogu da izdržim, da ne spominjem cenzuru ako je neki ecchi ili krvaviji anime u pitanju.

Možeš i preko torrenta da skidaš epizodu po epizodu ;)
Mada meni je najmanji problem skidanje, onaj muljavi kvalitet je to što ne mogu da izdržim, da ne spominjem cenzuru ako je neki ecchi ili krvaviji anime u pitanju.
Nisam se nesto žalio na kvalitet,imaš većinom 480 ili 720.Za bilo šta više bi ti svejedno trebao monitor od nekoliko stopa ;) . A što se tiče cenzure,nema toliko,pošto većinom uploduju sa DVD izdanja.Ili imaš fansub,koji logično nije cenzurisan.Danas je sve fansubovano :whistling: .A i ne zakuje se na 97 % kao Pirate Bay i slični.Ozbiljno jel ikad iko seeduje??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back