Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
LET'S ALL RISE LIKE A PHOENIX!!!

tumblr_n5dnk1OXrg1rm93gco1_250.gif

Neznam šta je fazon s tim likom,poslali smo i mi Mariju Šerifovic,pa se ne hvalimo :zcepanje:

Marija je odlucila jedan put. Po meni je bolesno da lik stoji izmedju dva sveta, izigrava muskarca i zenu istovremeno. Ne interesuje mene dal' ga neko guzi nakon evrovizije,ili on guzi nekoga, ali ono je sramota i za zene i za muskarce. Kako je ljudima to prihvatljivo? Mrzim homoseksualce,trandze i svo to ludilo. Bilo da je to Marija, ovaj Konj ili neko treci. Kako neko moze da zameni par dobrih s!sa za jedan tuki u bulju? Jos vise zalim ove ljude koji ga podrzavaju. Je.bote deca gledaju tu evroviziju.

Marija je odlucila jedan put. Po meni je bolesno da lik stoji izmedju dva sveta, izigrava muskarca i zenu istovremeno. Ne interesuje mene dal' ga neko guzi nakon evrovizije,ili on guzi nekoga, ali ono je sramota i za zene i za muskarce. Kako je ljudima to prihvatljivo? Mrzim homoseksualce,trandze i svo to ludilo. Bilo da je to Marija, ovaj Konj ili neko treci. Kako neko moze da zameni par dobrih s!sa za jedan tuki u bulju? Jos vise zalim ove ljude koji ga podrzavaju. Je.bote deca gledaju tu evroviziju.
Da se prođemo te teme,slažem se s tobom u većini toga,ali nekako nije mjesto za tu tematiku?

Awesome! Sto jes', jes' veceras izlasla epizoda, ali ja volim da odgledam sa engleskim prevodom. I KNOW - You might as well watch it without english translation , but screw it. Previse sam se navikao na engleski prevod gledajuci anime. :D

- - - - - - - - - -

P.S Ne mozes da proviris na onaj youtube, bez da ti neko spoileruje sta ce da se desi, vec znam kako se zavrsava sezona, I HATE PEOPLE! :sad2:

Subotom ili Nedeljom u 21h izlazi epizoda, nemoj da me drzis za rec, nisam siguran kog tacnog dana. Ja obicno to skinem sa Pirate Bay-a ponedeljkom i gledam.

P.S Maaaaaaaaaan, that Shae b1tch pissed the hell out of me! I love that dwarf! :(

Subotom ili Nedeljom u 21h izlazi epizoda, nemoj da me drzis za rec, nisam siguran kog tacnog dana. Ja obicno to skinem sa Pirate Bay-a ponedeljkom i gledam.

P.S Maaaaaaaaaan, that Shae b1tch pissed the hell out of me! I love that dwarf! :(

Pa da i ja to radim isto. msm, gledam ponedeljkom, ali online xD

re: P.S Yeea, what was up with that :( Bas nisam ocekivala taj shit move od nje :[ I zivo me zanima kako ce se Tirion izvuci iz ovih g*vana... Pod predpostavkom da je ljudima koji rade na seriji uopste u planu da prezivi ovu sezonu xD

Poslednja izmena:
Ajde ocekivao sam od drugih, ali od nje stvarno nisam ocekivao. He will,HE MUST! I hope shae get killed or something. So she can die as Wh0re as she claim to be. God dammit, I really hate that woman. Glumac koji glumi dwarfa me je stvarno impresionirao u svakom mogucem pogledu, kako je dobro odglumio ja mu kapu skidam, majke mi. Tacno mozes da vidis bes u njegovim ocima, god dammit Shae , you had one job - ONE JOB! :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back