Black Wolf
Iskusan
- Poruka
- 6.981
Nisam se nesto žalio na kvalitet,imaš većinom 480 ili 720.Za bilo šta više bi ti svejedno trebao monitor od nekoliko stopa. A što se tiče cenzure,nema toliko,pošto većinom uploduju sa DVD izdanja.Ili imaš fansub,koji logično nije cenzurisan.Danas je sve fansubovano
.A i ne zakuje se na 97 % kao Pirate Bay i slični.Ozbiljno jel ikad iko seeduje??
Kao što rekoh gledam na 40" takoda mi je bitan kvalitet, DVD? verovatno si mislio na blu ray, nisam video dvdrip od 2006 pa nadalje, a i na kom sajtu si video da uploaduju blu ray izdanja, većinom uploaduju tv rip u trenutku kada anime tek krene da izlazi i onda skroz zaborave na njega kad se završi i boli ih uvo da ga zamene sa blu ray ripom, (barem je tako bilo pre, kao što rekoh ne koristim streaming sajtove, tako da ne znam kakva je situacija sada). Kakve veze ima fansub sa tim da li je anime cenzurisan ili ne? Ako skidaš anime sa PB naravno da će zakucavati, imaš specijalizovane torrent sajtove za anime, mada iskreno i ja ih izbegavam i rađe skidam sa nekih fajl hosting servisa kao mega, mediafire...