Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hristos Voskrese!

P.S Jos par chaptera i zavrsavam Titane mangu, why did I have to read it so fasttttttttttttttttt,WHY GOD, WHYYYYYYYYYYYYYYY!? :sad2:

I ja sam baš pre neki dan dodao na listu još jednu mangu koja i dalje izlazi, pa se sad nerviram :D
Delicious MMA girls :mrgreen:
lteppu_07_00_p.jpg

Zaista bih trebao da pogledam ovaj anime.

:per:
Tumblr_md8xvdm6HF1rau8dpo1_500.png

Paimon's awesome!
Mada me je jako iznenadilo upravo to sto je prikazano u PG-13 animeu :/
Though I didn't complain about:

tumblr_mhnvv3D1JJ1r9yc67o2_500.gif

hurr hurr madafaka!

LOL, Cvetko. Gde se njega seti?

Chiaki OP! Razmisljam da odgledam opet nodame, nisam gledao vec godinama. Nedostaje mi Chiaki i taj klasican sadrzaj koji nudi anime.

P.S Vuce, I APPROV OF DAT !

pade mi na pamet jer sam skinula OST XD
gdi, I miss Frau~
FrauCasual.png

faq u faq me!

Meni nedostaju mnoge stare anime pa sam zato uzela da gledam Shaman King na jap dub

Pihhhh. Sta ce ti tol'ki bioskop, lol. :D
Probaj da smanjis rezoluciju, ili smanji aspect videa. 16:9 , 16:10 probaj razno-razne kombinacije, pa vidi sta pasuje. Probaj na BS playeru , ili VLC player. Dosta njih ih hvale. Ja koristim 23` , i prezadovoljan sam.

Pihhhh. Sta ce ti tol'ki bioskop, lol. :D
Probaj da smanjis rezoluciju, ili smanji aspect videa. 16:9 , 16:10 probaj razno-razne kombinacije, pa vidi sta pasuje. Probaj na BS playeru , ili VLC player. Dosta njih ih hvale. Ja koristim 23` , i prezadovoljan sam.

Pa to je čitava fora dokle sam imao mali ekran, nije mi bilo bitno kakav je kvalitet ali ovako jednostavno maraš da skidaš u boljem kvalitetu i nema druge, ne možeš od babe napraviti devojku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back