gosti su zakerala ne zbog pića, nego vole da promene i konobare 8)0077:Kako nisam???Ja sam najveće zakeralo 8)jabajagi:0077:čudno kafančeni jedan konobar ne ostaje dugo
Mora da su gosti zakerala 8)
Ti nisi...![]()
Posle Bajage... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gosti su zakerala ne zbog pića, nego vole da promene i konobare 8)0077:Kako nisam???Ja sam najveće zakeralo 8)jabajagi:0077:čudno kafančeni jedan konobar ne ostaje dugo
Mora da su gosti zakerala 8)
Ti nisi...![]()
Posle Bajage... :wink:

millkica:jabuchilo, vidim ti krajnike![]()

Samo ti pevaj,ja ću u bašticu da pogledam malo ša se dešava...jabajagi:A ti pojmaaaaaaaaaaaaa nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas!![]()
istera ti kućnog ljubimca, ebi ga da li će da se vrati sam kao Lesi Sale zbrisao :wink: Moraću da Vas Ja poslužim,Izvoljevajte 8)galathea:sta se pije ovde od jutros, bas bi mi nesto prijalo. Stal li sef sale preporucuje za ponedeljak ujutru?
0077:Jer si prošetala ljubimca? :wink:
I bez lanca???ccccccjabajagi:0077:Jer si prošetala ljubimca? :wink:
Proshetala ga sa Frankom i Donom...bash su se lepo istrchali... :wink:
A sad kafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Pa da kad si slatka,šećer ti ne treba :wink:jabajagi:Bez... shetjera...![]()

Meni nećeš?Znao sam :?jabajagi:Kuvam ja sebi kafichicu...pa i ne mora da lichi na mene....![]()
0077:Meni nećeš?Znao sam :?jabajagi:Kuvam ja sebi kafichicu...pa i ne mora da lichi na mene....![]()
Dotle došlo :shock: Probaj možda hoću :wink:jabajagi:0077:Meni nećeš?Znao sam :?jabajagi:Kuvam ja sebi kafichicu...pa i ne mora da lichi na mene....![]()
znam da je netjesh popiti...volish ti da zhivish! :wink: