0077
Elita
- Poruka
- 24.748
...da je proizvod šetnje... 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Master_Chief:E moramo proslaviti ovaj dan posto sam se vrnuo na krstu posle vise od mesec dana pauze:Cheaf vas verni konobar is BACK
Ne merachi vishe..vetj tochi... :wink:

jabajagi:Ajde ja i ti da nagnemo za stare dane...jabajagi:Master_Chief:E moramo proslaviti ovaj dan posto sam se vrnuo na krstu posle vise od mesec dana pauze:Cheaf vas verni konobar is BACK
Ne merachi vishe..vetj tochi... :wink:
Iz svake flashe po malo....![]()
Hehe,danas castim a sutra naplacujem,pij kolko ti dusa oce....jabajagi:Ako chastish..nemoj da mi odbrojavash...dane... :wink:
Hehehe,naravno...u tome i jeste cilj 8)jabajagi:Neobichna ponudica....![]()

He,he,ma sve za goste:jabajagi:Da se danas pije...a sutra ko zhiv, ko mrtav...fala..dans sam neshto vishe za kaficu...![]()
Znam ja sta tebi treba:jabajagi:Nekako mi muka od svega..i kafe ..i chitanja...daj Ranisan...![]()
Pa kisela voda,zar nisi videla casu ispod aspirina??jabajagi:Ovo mi je za gripicu..a za suptilni mi zheludac?![]()
Master_Chief:Pa kisela voda,zar nisi videla casu ispod aspirina??jabajagi:Ovo mi je za gripicu..a za suptilni mi zheludac?![]()

A krčag bi te povadio možda? 8)jabajagi:Master_Chief:Pa kisela voda,zar nisi videla casu ispod aspirina??jabajagi:Ovo mi je za gripicu..a za suptilni mi zheludac?![]()
Vidla..i josh dva uzdaha..pa valjda ozdravim...i krenem na *kaktusovachu*....![]()