KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... ovde mogu da pevam... tužne... kafanske... meraklijske... a... ova je samo za divlju i Samuraja :D

... na podu sklupčana... sedim celu noć... od straha ne mrdam... i ne pokrećem... jer čim ustanem... o tvoje stvari udaram se... iiii saplićeeeem...
... da bar sam pijana... otreznila bih se... da sam poludela... izlečila biiiih se... al bez tebe sam nemoćna da idem a da... ne posrćeeeem...
... od tebe ne znaaam... da se opoooooraaaaaviiiim... što kvario si... ne znam da poooopraviiiim... pružam ti rukeee da ih miluuujeeeeš...

Omen:
... ovde mogu da pevam... tužne... kafanske... meraklijske... a... ova je samo za divlju i Samuraja :D

... na podu sklupčana... sedim celu noć... od straha ne mrdam... i ne pokrećem... jer čim ustanem... o tvoje stvari udaram se... iiii saplićeeeem...
... da bar sam pijana... otreznila bih se... da sam poludela... izlečila biiiih se... al bez tebe sam nemoćna da idem a da... ne posrćeeeem...
... od tebe ne znaaam... da se opoooooraaaaaviiiim... što kvario si... ne znam da poooopraviiiim... pružam ti rukeee da ih miluuujeeeeš...

Eh Omenka ti imaš dušu.....hvala ti

Srećom nisam u kafani,
inače bih je sigurno rasturio.
Niko ne zna kako duša i srce može da boli,
samo pojedini 8)

Samuraj:
Omen:

Eh Omenka ti imaš dušu.....hvala ti

Srećom nisam u kafani,
inače bih je sigurno rasturio.
Niko ne zna kako duša i srce može da boli,
samo pojedini 8)
... ma... doći će jednom svi ovi ljudi... rassssturićemo kafanu... pevaćemo... tugaljivo... za dooobro raspoloženje... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back