jabajagi
Beautiful Desert Rose
- Poruka
- 159.054
Auuuuuuuuu, si se probila kroz ovaj guzhvanjac...sipam i sebi, malo mi grlo suvo nadvikujemo se ...'el me chujesh..dis nestala...piiiii :?millkica:ajdeeee, davaj to pićence, duplo! Žeeeednaaaa sam!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuuuuuuuu, si se probila kroz ovaj guzhvanjac...sipam i sebi, malo mi grlo suvo nadvikujemo se ...'el me chujesh..dis nestala...piiiii :?millkica:ajdeeee, davaj to pićence, duplo! Žeeeednaaaa sam!!!
pa jedva dodjoh, pogrešna vrata, pa gužva, pa pipanjac na vidjeno,štipanjac...pa dok se ispričas sa svakim :shock: ...jabajagi:Auuuuuuuuu, si se probila kroz ovaj guzhvanjac...sipam i sebi, malo mi grlo suvo nadvikujemo se ...'el me chujesh..dis nestala...piiiii :?millkica:ajdeeee, davaj to pićence, duplo! Žeeeednaaaa sam!!!
ajde živeli...naplaćujemo ulaz, definitivno , oxi neće da se ljuti :wink:jabajagi:Danas je garant neki drzhavni praznik...ovoliko sveta Miks..pa ja ne pamtim...a da povetjamo cenu cuge i naplatjujemo ulaz?![]()
Do sada smo bile uglavnom same....ih, pa ja izgleda netju ni kako ja hotju...zhiveli! :wink:
ajde....jabajagi:A da ga viknemo i priupitamo![]()
pozovi ga na mobilni... :wink:Mobilniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!millkica:ajde....jabajagi:A da ga viknemo i priupitamo![]()
pozovi ga na mobilni... :wink:
oćuuuu pićeeeee sa punom čašom leeedaaaa!!!!!jabajagi:Mobilniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!millkica:ajde....jabajagi:A da ga viknemo i priupitamo![]()
pozovi ga na mobilni... :wink:
Mobilniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
Nish![]()
ajd ti
EVO gajba stižeeeMatilda:šta piješ(pita ona dok vezuje kecelju i sam sebi sipa ladno...)
Prokorden,može evo pifffce stiže laaadno :wink:Matilda:pa sad-vranac ili pivce?! Ajd ovako ja tebi vranac,a ti meni pivce-jel može