Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ehhhhhhhh kod nas se kiti jelka .... kako je drugima zadovoljstvo , meni je ovo problem ....
Kao da je prvi put kitimo ...ništa nam ne ide .... nas dve smo uspele četiri ukrasa da slomimo

I ja sam htela ovih dana da kitim jelku, ali sam ipak odložila... Ne ide mi da ukrašavam jelku ovako bolesna...:( A i moram opet one lampice da kupim... Gde to ima da se kupi, a da nisu kineske? Baš bi kupila neke prave, pa da ne moram svake godine da kupujem... Ukrase imam, mada svake godine kupim par novih :D Ove godine planiram da kupim i venčić za vrata, jer su sada lepa, bela i nova :heart:

I ja sam htela ovih dana da kitim jelku, ali sam ipak odložila... Ne ide mi da ukrašavam jelku ovako bolesna...:( A i moram opet one lampice da kupim... Gde to ima da se kupi, a da nisu kineske? Baš bi kupila neke prave, pa da ne moram svake godine da kupujem... Ukrase imam, mada svake godine kupim par novih :D Ove godine planiram da kupim i venčić za vrata, jer su sada lepa, bela i nova :heart:

Imaš u Brikolažu , Tempu , Metrou .... i sve su kineske :aha:
Xella, izvalači se iz te prehlade ...ide Ng :rtfm:

Imaš u Brikolažu , Tempu , Metrou .... i sve su kineske :aha:
Xella, izvalači se iz te prehlade ...ide Ng :rtfm:

Joj, što me nekada ti Kinezi nerviraju :sad2: A imala sam nekada te nemačke lampice... bile su strava :aha:

Nadam se da ću do kraja decembra pregurati ovo. Ćuti, bolje da to ostane u staroj godini ;) Sutra idem kod lekara. Imam zakazano u podne....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back