Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
'bro veče svima :)

Konačno sam stigla...uprkos reprizi iz februara. :mrgreen:

Što je toplo ovde pa me hvata san u pola.

Veče :cao:

Ajde, aJero evo jedna kafica za tebe da te malo razbudi:

kafa-sipam.jpg

Ma daj nisam to sigurno rekao ( Pera uvek da:cmok:) ali možda sam rekao vi ste gospođo malo stariji jer nekad primetim to neka osećanja u meni se jave da je tako.Ako si mlađa od 33 onda izvinjenjei i ljubim ceo dan ruku.:rumenko:A znaš ono deda babu malo uz tarabu;)

Vidi, vidi kako se pravdaš, ne bi li crveneo ako ti postiram tvoj POST tamo negde, a? Tako znači, ako nemam godine ispod 33 nema mi :dzentlmen: na ruku ceo dan? :sad2:

Poslednja izmena:
xella ...hvala
kako si sada ?

Gadno prehladjena, ali opuštena jer sam se nakljukala nimulidom, ferveksom, neo-anginom, propolisom, vitaminom C, vitaminom B, magnezijumom... :lol:
A uzela sam i Oligovit. ;) E, batalila sam ekomer... Ispila jednu tablu, kao i da nisam ništa pila, samo bacila 800 din.... I tako....

Kako si mi ti? Nešto nisi raspoložena za priču? :think:

Gadno prehladjena, ali opuštena jer sam se nakljukala nimulidom, ferveksom, neo-anginom, propolisom, vitaminom C, vitaminom B, magnezijumom... :lol:
A uzela sam i Oligovit. ;) E, batalila sam ekomer... Ispila jednu tablu, kao i da nisam ništa pila, samo bacila 800 din.... I tako....

Kako si mi ti? Nešto nisi raspoložena za priču? :think:

tako sam i ja dala majci Ekomer .... ;)
jesam raspoložena, samo ne znam šta da pišem

tako sam i ja dala majci Ekomer .... ;)
jesam raspoložena, samo ne znam šta da pišem

Jesi raspoložena a nemaš inspiraciju. :confused:

Protiv bolova.Obara pritisak. Strava mi je sada. Verovatno mi je pritisak opet 80/50 ahahhahahahah :rotf:

Ijuuuu mila! Treba ti više jaja i više mineralne vode i naravno fizička vežba ali prvo da ozdraviš! I glavu bez jastuka da spavaš a noge gore preko jastuka.
Ako taj lek te obara, nemoj više da piješ. Protiv bolova su febricet, dobar je isto analgin, caffetin.

Ijuuuu mila! Treba ti više jaja i više mineralne vode i naravno fizička vežba ali prvo da ozdraviš! I glavu bez jastuka da spavaš a noge gore preko jastuka.Ako taj lek te obara, nemoj više da piješ. Protiv bolova su febricet, dobar je isto analgin, caffetin.

Znam, ali morala sam.... Ladno sam danas i dobila. Pokušala sam da izdržim bez leka, ali nisam uspela.... Popila popodne jedan... Odmah mi bilo lakše... A pritisak ne smem da merim... Msm, ne osećam ja da me pritisak obara ili tome slično, ali nije to normalno imati 80/50...

A da vežbam nemam snage u poslednjih mesec dana. Jedva prošetam. Mada, čistila sam onaj sneg... :think:

Preforsirala sam se. :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back