Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odleži malo ....
sestra je još kod tebe ?

Kod mene je već treća nedelja... Moji su na zimovanju... I ko zna kada će se vratiti... Ostali su duže zbog ovog snega, kao... :roll: A ćale krenuo na zimovanje sa letnjim gumama i kolima koja imaju zadnju vuču, msm... I samo me nerviraju... Rekla sam im da dođu na proleće, ako treba, ali da ne kreću sada....

A švecu sam upravo ispratila u školu. Kaže ima predčas :roll:

Mislim da bi trebala i masaža za to smo zaboravili.Ili da te taj tvoj izmasira ili da nađemo masera.
Nekada je bilo ovako.Malo svinjske masti sa malo alkohola na ruke se stavi pa se onda trlja po celom telu .Naravno uvek isto mast ,rakija pa trljanje.Kaže tetka ona je nas uvek tako i nikad nismo ležali u krevet a i temperature nije bilo.Probaj ne može da škodi.

Mislim da bi trebala i masaža za to smo zaboravili.Ili da te taj tvoj izmasira ili da nađemo masera.
Nekada je bilo ovako.Malo svinjske masti sa malo alkohola na ruke se stavi pa se onda trlja po celom telu .Naravno uvek isto mast ,rakija pa trljanje.Kaže tetka ona je nas uvek tako i nikad nismo ležali u krevet a i temperature nije bilo.Probaj ne može da škodi.
znam za ovaj recept...istina,starinski je al delotvoran..bez svinjske masti nista:hahaha:

Ima da ih ljubim i za tebe i za mene sve duplo ,vide se da si drug.

Gle :eek:

Sama moram čaj da kuvam dok se oni prepucavaju... E, tuge....

nana_caj.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back