Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam, ali morala sam.... Ladno sam danas i dobila. Pokušala sam da izdržim bez leka, ali nisam uspela.... Popila popodne jedan... Odmah mi bilo lakše... A pritisak ne smem da merim... Msm, ne osećam ja da me pritisak obara ili tome slično, ali nije to normalno imati 80/50...

A da vežbam nemam snage u poslednjih mesec dana. Jedva prošetam. Mada, čistila sam onaj sneg... :think:

Preforsirala sam se. :aha:

Jesi preforsirala, nemoj da glavu saginješ dole, nego gore i mahaj rukama. Može bude pad šećera u krvi.
Reci mi, imaš li onaj osećaj da pojedeš slatko ili kiselo, kao jede ti se? :)

fervex sadrži paracetamol ...on se koristi takođe protiv bolova
kao da si duplirala terapiju
kako nije normalno ...meni je uvek 90 sa 60 ...normalan

I ja imam isto ali ne osećam ništa i puna sam energije da postižem nešto veliko. :D

Jao, jel vidite kako se ova kafanica pretvorila u ambulantnu čekaonicu :lol: Sve sam ja kriva :sad2:
Ako ako si pretvorila sa kafane u ambulatnu čekaonicu, vidiš kako mi kelnerice postajemo doktorke? ;)
Sad će da pročuje na sve strane i pacijenti dolaziti ovamo. :hej:

nema veze ....bitno je da imamo temu

Al nam je tema :lol:

Nego, još koji dan pa će meni i mom dragom osma godišnjica :klap: Moram do tada da se dovedem u red. Imam svašta nešto da pravim... Da idem u šoping... Da isplaniram neki izlazak... ovo-ono...

E, da.... zvala sam danas da zakažem kod lekara... I ladno je gospođa na godišnjem. :lol:

Nego, još koji dan pa će meni i mom dragom osma godišnjica :klap: Moram do tada da se dovedem u red. Imam svašta nešto da pravim... Da idem u šoping... Da isplaniram neki izlazak... ovo-ono...

E, da.... zvala sam danas da zakažem kod lekara... I ladno je gospođa na godišnjem. :lol:
bravo za 8 godinica provedenih zajedno :heart:

Stalno mi se jede nešto nebitno šta... Msm, stalno nešto pravim, mesim, kuvam, a ništa od toga ne jedem... Kao imam neki svoj režim ishrane... Sve se bojim da se ne ugojim preko zime, jer sam manje aktivna, tačnije sada sam manje aktivna, jer mi izgleda ponestalo snage...

A svi moji su navikli da sam ja valjda svemoćna i da mogu sve... pa me ni ne štede...

bravo za 8 godinica provedenih zajedno :heart:

A tebi koliko? :)

Sretno vam bilo i potrajalo!
icon_biggrin.gif
heart.gif

Zameni drugu doktorku, šta te briga. Ko zna možda je bolja ova od one. :lol:

Poslednja izmena:

Stalno mi se jede nešto nebitno šta... Msm, stalno nešto pravim, mesim, kuvam, a ništa od toga ne jedem... Kao imam neki svoj režim ishrane... Sve se bojim da se ne ugojim preko zime, jer sam manje aktivna, tačnije sada sam manje aktivna, jer mi izgleda ponestalo snage...

A svi moji su navikli da sam ja valjda svemoćna i da mogu sve... pa me ni ne štede...
Pa znaš kako, izbegavaj hleb, testo, pecivo, kifle, jako meso to goji i naravno slatkiši. :D Od voća i povrća sigurno nećeš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back