perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Xella ...kako je grlo sada ...jesi li pravila napitak sa mlekom ?
Evo pitaj mene kako sam![]()
Evo pitam .... kako si Pero , danas ?Pitaj mene šta hoćeš,i nemoj više da mi persiraš danas me nije ni jedna pitala.![]()
ti si Pero fin i već vaspitan mladić ...Neznam dali bi mogla mene da vaspitaš.![]()
Xella ...kako je grlo sada ...jesi li pravila napitak sa mlekom ?
Evo pitam .... kako si Pero , danas ?
ti si Pero fin i već vaspitan mladić ...
Evo vas čitam
Da vas stignem.![]()
Jeste da ne koristim šećer, ali ovo ću morati probati. Ubi me kašalj. Ne mogu ni da dišem. Kao da sam u nekakvoj prašini ili dimu, a nigde prašine, a nigde dima.Strašno.
A da sam češće dolazila u kafanu i pila rakijicu ništa od ovog se ne bi desilo.![]()
Danas sam generalno mnogo gore. Glavobolju strašnu imam. Grlo me boli, krajnici, otekle neke žlezde na vratu... Počinjem da mislim da nije prehlada u pitanju.
Msm, nemam temperaturu, ne slinim i tako to.
Ali glavobolja i to što ne mogu da gutam. Kao neka alergija, ili strašna upala ko zna čega. A kašalj... pa samo je kašalj simptom prehlade...
Sada sam već uplašena, jer mi je nakon 7 dana bolovanja mnogo gore. Moraću kod lekara. A čeka se po 4-5 dana na red...
Ne smem sama da uzimam lekove zbog niskog pritiska. Mada možda bi mogla ferveks popiti včrs?![]()
Danas sam ljut kao leptir,poslao sam iphone 4 da mi u Beogradu ugrade navigaciju ,stoji tel kod njega 4 dana i danas kaže majmun da ne može.Da sam tamo tresnuo bih ga po njuški jednom da zna za sledeći put.
A drugo ja sam vaspitan pa to nebi uradio nego bih se zahvalio i otišao kod drugog.
Hvala za čast a da me stigneš netreba da se brineš neću ja da begam![]()
Ne to da begaš nego da budem na tvom nivou.![]()
Hella,,jesi li probala sa- neo angin-hoće da pomogne onaj crveni ima ga u apoteci.
Ma šalim se ja malo![]()
Hoćeš da kažeš da mogu da pijem npr. ferveks iako mi je nizak pritisak. Msm, bojim se to da popijem i da mi to još više spusti pritisak koji je nenormalno nizak. Ću da svisnem, bre....![]()
Nisam ništa sem čajeva.... Ja mislila vreme će izlečiti
Evo, napisala sam mužu poruku da kupi, treba uskoro doći s posla...
A za napitak
Evo pre 5 min sam pravila. I ostavim ja to tako na šporetu i dođem da kuckam poruku i sve se zapalilo, ceo stan u dimu, haos... Upropastila sam novu šerpicu...![]()
![]()
kucaj kraće poruke
ako te je zveknuo neki virus (viroza) neće da prođe ako ne odležiš
Hoćeš da kažeš da mogu da pijem npr. ferveks iako mi je nizak pritisak. Msm, bojim se to da popijem i da mi to još više spusti pritisak koji je nenormalno nizak. Ću da svisnem, bre....![]()
Jel služite vi Fervex u ovoj kafani? Aj, aJero jedan bez šećera![]()
nećeš...samo će malo da se osetiš pospanom
ja pijem Fervex samo kad imam onu slamajuću temp, za visoku temperaturu mi ne pomaže (tu se ne slažem sa Aero)
Jel služite vi Fervex u ovoj kafani? Aj, aJero jedan bez šećera![]()
vidi joooooj, što je malooo....eto našla si ga za sebe.
![]()
Ti kao i druge![]()