Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Xella ...kako je grlo sada ...jesi li pravila napitak sa mlekom ?

Danas sam generalno mnogo gore. Glavobolju strašnu imam. Grlo me boli, krajnici, otekle neke žlezde na vratu... Počinjem da mislim da nije prehlada u pitanju.

Msm, nemam temperaturu, ne slinim i tako to.

Ali glavobolja i to što ne mogu da gutam. Kao neka alergija, ili strašna upala ko zna čega. A kašalj... pa samo je kašalj simptom prehlade...

Sada sam već uplašena, jer mi je nakon 7 dana bolovanja mnogo gore. Moraću kod lekara. A čeka se po 4-5 dana na red...

Ne smem sama da uzimam lekove zbog niskog pritiska. Mada možda bi mogla ferveks popiti včrs? :think:

Poslednja izmena:
Evo pitam .... kako si Pero , danas ?

ti si Pero fin i već vaspitan mladić ...

Danas sam ljut kao leptir,poslao sam iphone 4 da mi u Beogradu ugrade navigaciju ,stoji tel kod njega 4 dana i danas kaže majmun da ne može.Da sam tamo tresnuo bih ga po njuški jednom da zna za sledeći put.

A drugo ja sam vaspitan pa to nebi uradio nego bih se zahvalio i otišao kod drugog.

Jeste da ne koristim šećer, ali ovo ću morati probati. Ubi me kašalj. Ne mogu ni da dišem. Kao da sam u nekakvoj prašini ili dimu, a nigde prašine, a nigde dima. :eek: Strašno.

A da sam češće dolazila u kafanu i pila rakijicu ništa od ovog se ne bi desilo. :lol:

Danas sam generalno mnogo gore. Glavobolju strašnu imam. Grlo me boli, krajnici, otekle neke žlezde na vratu... Počinjem da mislim da nije prehlada u pitanju.

Msm, nemam temperaturu, ne slinim i tako to.

Ali glavobolja i to što ne mogu da gutam. Kao neka alergija, ili strašna upala ko zna čega. A kašalj... pa samo je kašalj simptom prehlade...

Sada sam već uplašena, jer mi je nakon 7 dana bolovanja mnogo gore. Moraću kod lekara. A čeka se po 4-5 dana na red...

Ne smem sama da uzimam lekove zbog niskog pritiska. Mada možda bi mogla ferveks popiti včrs? :think:

Sad moram malo da budem ozbiljna. :)

Boldovane rečenice su simpotomi, a podvučene za pitanje.
Skuvaj žalfiju ili beli slez šta imaš u kući, ispireš grlo i piješ kao čaj nekoliko puta dnevno.Ako nemaš žalfiju ili beli slez, zameni kamilicom dok to ne nabaviš.

Ferveks je za visoku temperaturu.Umesto njega se pije topla limunada ali ti to ne treba, ali limun ti treba za sad.Da ga sisaš ili napraviš kao sok.

I ja imam mali krvni pritisak i pijem sve lekove tako i ti osim ako je tvoj doktor strogo prepisao.

Pratiš li me? :)

Danas sam ljut kao leptir,poslao sam iphone 4 da mi u Beogradu ugrade navigaciju ,stoji tel kod njega 4 dana i danas kaže majmun da ne može.Da sam tamo tresnuo bih ga po njuški jednom da zna za sledeći put.

A drugo ja sam vaspitan pa to nebi uradio nego bih se zahvalio i otišao kod drugog.

Ili si hteo da kažeš ljuta paprika ovako :rumenko: ali sa rogovima. :)

Onaj majmun ti prvo rek'o da može pa si to poslao kod njega i sad kaže ne može? :eek: Zar nisi mogao negde u tvom gradu gde ima servis?

Hoćeš da kažeš da mogu da pijem npr. ferveks iako mi je nizak pritisak. Msm, bojim se to da popijem i da mi to još više spusti pritisak koji je nenormalno nizak. Ću da svisnem, bre....:lol:

Ma šalim se ja malo;)

Znam, i ja se šalim, ali nemam sad inspiraciju da pucam od zezanja. :zcepanje:Mora da me je ova zima usporila. :lol:

Hoćeš da kažeš da mogu da pijem npr. ferveks iako mi je nizak pritisak. Msm, bojim se to da popijem i da mi to još više spusti pritisak koji je nenormalno nizak. Ću da svisnem, bre....:lol:

Ako baš imaš ekstremno nizak, pitaj u apoteci da li smeš, ali sad ti to ne treba jer nemaš temperaturu.Možeš da uzmeš andol, aspirin ako imaš za svaki slučaj da spreči porast temperature.

Nisam ništa sem čajeva.... Ja mislila vreme će izlečiti :lol:

Evo, napisala sam mužu poruku da kupi, treba uskoro doći s posla...

:super: :heart:

nećeš...samo će malo da se osetiš pospanom
ja pijem Fervex samo kad imam onu slamajuću temp, za visoku temperaturu mi ne pomaže (tu se ne slažem sa Aero)

ferveks.jpg

nećeš...samo će malo da se osetiš pospanom
ja pijem Fervex samo kad imam onu slamajuću temp, za visoku temperaturu mi ne pomaže (tu se ne slažem sa Aero)

:huh: izgleda oko termina nismo se razumele, nisam mislila da je visoka temperatura na 40'C, nego oko 38'C. Mi kažemo da je
ekstremna jer i ona zaista jeste. Ako je 38'C i 39'C to na vreme da se primeni nekoliko metoda akupunkture koju koristim da bi spala
temepratura ali garantovano. :) Ali to je neka druga tema. ;)

Jel služite vi Fervex u ovoj kafani? Aj, aJero jedan bez šećera
lol.gif

Svakako da imamo, ovde imamo sve što poželite. Izvol'te pa duni. Velika slika nema manje.

241319053_960.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back