-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
De si Tico ... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I'll be back![]()
ima prvi i drugi deo...mozda izasao i treci..ako volis komedije medju naboljima je..Sada sam se malo utoplila.
Ok je.
Nisam gledala taj film.
ovo je scena kad mali izgovara prvu rec
ima prvi i drugi deo...mozda izasao i treci..ako volis komedije medju naboljima je..znaci popadanje od smeha
![]()
stavi u suvu dzesmu 3 pune velike kasike secera nek izgori,kad dobije karamel boju sipaj mleko 3dcl.ostavi da prokuva..pazi da se ne podigne previseStrava komedijaIma tri dela.
Nego, ovi moji otišli, pa sam uhvatila malo vremena da usisam stan i sve prebrišem asepsolom. Kašljem kao mentol, onaj najgori suvi kašalj.
Pijuckam čaj sada, taman sam i doručkovala.
Leo spava ispod mojih nogu.
Idemo posle u šetnju, zvala nas drugarica.
stavi u suvu dzesmu 3 pune velike kasike secera nek izgori,kad dobije karamel boju sipaj mleko 3dcl.ostavi da prokuva..pazi da se ne podigne previsemislim da ti prekipi...popij dok je vruce kraj suvom kaslju
![]()
Da, stari dobri recept, ovo sa šećerom i jako ukusno ...
A rakijica , valja se ..![]()
E, kad bi mogla tu rakijicuAli ne ide... Ne volim...
Od alkohola samo crno vino i špricer. Ništa drugo...
A kad bi pila bar samo domaće vino, od ove hemije koju vinom zovu samo glava boli...
ona ima dobro domaće vino
Jedva sam čekala da derle ode u školu da malo odmorim i sada ne znam šta ću od dosade...
Baš je bezobrazna. Ono baš, baš...
Bio me blam pre neki dan pred komšijama.
Nije htela da nosi kapu, a napolju mećava. Inače nosi letnju jaknu, jer je zimska pink.
A ne može riba da nosi pink. Msm...Došlo mi da je tresnem.
I tako u pola svađe pojavljuje se komšinica koju ne mogu da svarim.
Ni nju ni njenog sina, Bog nek mi oprosti![]()
A to dete me uvek nerviralo jer je nevaspitano do bola.
I on i keva njegova.
I u tom trenutku shvatim da je ova moja (sestra) starija od njega skoro duplo, a troduplo nevaspitanija.![]()
muke tvoje xella...za tvoju komsiku znam resenje...a sto se tice dece sve mi jako poznato..takva su... roditelji nemaju vise uticaj nad njime jer su jako samostalna..
![]()
dece nikad dosta, al umeju da ti naprave takve stresove da obavezno obolis od zeludca..sto su manji bolji su,sto su veci gori su.sto se komsinice tice shvatam da je psihijatrijski slucaj..zamolicemo peru da sredi situaciju..ima zivceA što se tiče klinaca... znam samo da mi strašno idu na živce... I da neću u skorije vreme proširivati porodicu.![]()
nema nikog...odoh i jagde li je aero,night,pera..
![]()
Evo mene nego išao sam da izbijem onog majmuna što nervira i sikira, Hellu".
šta da vas pitam ....
šta da vas pitam ....