Кафана „Рјукова јабука“ №2

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ooo! maturica Smoky, a? Pa lepo lepo.... Odelce neko ili... ? :lol:
Ovo mi je totalno cool! :aha:
http://3.***************/_y8NyWx0KPfQ/SNj_-b7f7hI/AAAAAAAAAGs/LK4oGnAGUpg/s400/[large][AnimePaper]scans_Bleach_ileenka(0_68)__THISRES__197364.jpg
Kravata!

SAMO kravata
smoky,el vodis decka na maturu? 8D

Vodio bih te ja,ali si sedmi razred.;)

Ni draj nam Natu-chan ili nema nista ni od srednjoskolske mature :hahaha:
:lol:
''PLAVUSA U DUSI" xD
K'o Teona. XD

Odoh malo da gledam hentai....
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
Srecna matura svima koji slave, jel neko zna koja epizoda Bleach-a sada ide na Kosavi mislim da bude u 10:30.

Gledaj na netu. -.-

Ovi se svi na maturi raskukavali i umirali i davili se u suzama jedino ja nisam plakao.:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

*** sta im je.zivimo 200 metara svako od svakog :/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\///\

K'o Teona. XD

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Gledaj na netu. -.-

Ovi se svi na maturi raskukavali i umirali i davili se u suzama jedino ja nisam plakao.:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

*** sta im je.zivimo 200 metara svako od svakog :/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\///\

1.nemoj da ja pocnen tebe poredit s nekim...... :P
2.e nek' si se ismijao xD este smjesno :lol:

K'o Teona. XD

Gledaj na netu. -.-

Pa meni danas bio poslednji dan skole... nije da sam plakao ali ipak nisam bio srecan :/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back