Kafana "NIRVANA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dragom oponentu Salu želim još mnogo diskusija (za dušu), još mnogo žena (za telo), još mnogo keša (znaće on već za čega) i još mnogo godina života (u ovoj dimenziji) zbog svih nas!!!

Sal, srećan rođus

:pivce:

i tako......
Letonija: Meteor pao, nema povređenih. Meteorit je pao u okolini grada Mazslaca u Letoniji, napravivši krater širok 20 i dubok pet metara, a niko nije povređen, saopštila je pomoćnik šefa Državne vatrogasne i spasilačke službe Inga Vetere."Još nismo sigurni da je u pitanju meteorit, jer je, po rečima svedoka, nešto palo sa neba i vatra se zapalila", izjavila je Vetere agenciji Itar -Tass.
Meteorit je udario u zemlju u nedelju uveče, a spasioci i policajci su okružili krater da bi sprečili da se neko povredi.
Vetere je naglasila da je sada najvažnije da se utvrdi da li postoji radijacija, zbog čega su predstavnici Centra za radijaciju i Nacionalnih oružanih snaga poslati na lice mesta.

e, kad sve ovo lepo pregledate i procitate.............

Posle jučerašnje velike vesti o padu meteorita u selu Mazsalace, okrug Valmieri, Letonija, sada stižu nove vesti iz te zemlje. Ko je odgovoran za tu prevaru, studenti filmske akademije ili telekom kompanija?
Londonski Times je već pisao o podvali studenta Ancisa Steinbergsa, od koga je i krenula čitava ova zbrka, a AFP prenosi izvinjenje telekomunikacijske kompanije, koja priznaje da je priču o padu meteorita izmislila radi reklame.
Ancis Steinbergs se "slučajno" zatekao na licu mesta, gde je sa svojom devojkom i kolegom snimao studentski rad. Rekao je da su čuli tutnjavu "nalik avionu koji pada s neba" te da je nakon "nekoliko sekundi iza stabala pao meteorit".
"Bilo je tako vruće da se kamera maglila. Mislili smo da je zaista opasno i da bi moglo da eksplodira", tvrdio je. Njihov video, koji veoma podseća na Blair Witch Project, obišao je svet.
S druge strane, kako prenosi letonska novinska agencija Leta, predstavnik date kompanije je rekao da je to bila šala sa ciljem da "nadahne Letoniju" i da se u svet pošalje i neka druga informacija sem onih suvoparnih o ekonomskoj krizi zemlje. Takodje je najavio da će kompanija nadoknaditi troškove vlasti za slanje vatrogasaca, policije, vojske i stručne ekipe koji su procenjeni na najmanje 2000 lata, odnosno 2800 evra. Ministarka unutrašnjih poslova, Linda Murniece, ceo dogadjaj je nazvala "ciničnim humorom" i zapretila pokretanjem istrage.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Ja mu zelim da mu dodje iz d .... u glavu i da prestane da veruje u deda mraza.
Buduci da sam se vishe puta uverio da je losh chovek zelim mu i da se popravi .
Iako znam da od svinje mozhe kobasica a od kobasice svinja vishe nikad.

Ovo samo potvrdjuje koliko si ti los covek, da cak ni za njegov rodjendan ne mozes da odolis ga ne vredjas. Kaze se: "Sve najlepse, puno zdravlja i srece..." Ccc... Samo si potvrdio koliko se detinjasto palis na sve ovo! I da, ne znam ko to veruje u deda mraza?! Msm da bi to pitanje trebao sebi da postavis. ***, neki ljudi su toliko neostvareni u zivotu da moraju po forumima da se izdr*avaju. Bez uvrede naravno. ;) :pivce:

Sal sada je dan za dobijanje dezodoranasa i slicnih stvari... xDDD

fortieth_birthday-1725.gif

Ajde i da pocastim rendzere i prijatelje. red je... :):)

Izvolite, za astal.... :):)

3634966335_b4e2477b2a.jpg

Ja cu to onako, po naski....pecenje i gajba pivkana.. :)

prase_na_raznju.jpg

Sopska%20salata.jpg

Samo navalite, mojne se nesto ustrucavati...naravno, moze i prstima, nasi smo.... :):)

Evo i pivkana & vino za rendzerke.. :):)

beer_vs_wine.jpg

Valjda ce zenske doneti kolaca... :):)

Hvala, hvala....

A evo sada i za sve malobrojnije repose, a narocito za usamljenog kolovodju istih, "strasnog" roboface-a...

Dog-Food-Marketing--30553.jpg

Neka zurka pocne.. :):):)

Juuuuhuuu..... :):)

@Demi, budi cool. Njihova taktika je da nam pokvare druzenje i zezanciju. Ljubomorni su koliko i teski. Narocito filozofer.. :):)

To bolje idi da vezbas za pismeni iz matematike umesto sto zamisljas da si mnogo pametan.

Ej, idi pa se ku*chi u realnom zivotu... Ups! Njega nema! Sve je ovo matrix! Pa sto se onda jel te ne bi izdr*avao na ovako jednom mestu gde ni lice ne moze da mi se vidi! Od takvih mi je muka, ovde lece svoje frustracije a u realnom zivotu im pune guzu shimikama...

P.S. Sal gozba je ne zna se! xD Najedoh se k'o na daci! :hahaha:

Ej, jeste li primetili kad neko zakuva, ovi reposi dogamizu da nastave cirkus?
A dotad samo mirno cuce i ljubomorno posmatraju nase zezanje.. :):)

Ma, ebo njih, stigla tortaaaaaa..... :):)

3927346925_b4eb59dbb6.jpg

(samo za pozvane. Ostali imate Whiskas...)

YuuuuHHHuuuuuu.....Pusti Muziku........ :):):):)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back