Kafana "NIRVANA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo stigla jos jedna torta....(ova mi se svidja, Rendzer jase Reptiloida) :):):)

3297014183_bc0180e1f0.jpg

Ma pusti muziku, daj der jos pivkana... :):)

Demi, ignorisi i ovog Parkera, Upao je nepozvan....znas, njegovi su lekari i nazivaju sve pacijente ovcama....tako je napisao ....mislim, sta diskutovati sa takvim likom. Samo ignore i fataj se pivkana... :):):)

Reposi, treba li jos jedna konzerva????

YYYYUUUUUUHHHHHHUUUUU... :):):):):)

Kao po obicaju postavaljanje slika hrane kao da smo u gladnoj godini.
I sada neko treba da kaze ...Uuuuu jeee. Sto je dobro.

Ako mi je do nabacivanja sala na stomaku...otici cu na prvi ugao i kupiti to smece...Nije mi potrebno da ti postavljas ovde slike hrane od gipsa.

Demi, jos jedno pivo? Moze? De, de...tovari u tanjir, samo gas .....i ignore ove sto dofuraju kao po komandi da nam kvare zezanje....samo ignore... :):):)

http://2.***************/_rz0RAdQ5sEE/RshF3FWbqCI/AAAAAAAAATY/NevLUyjqNtM/s400/trubaci.jpg

Cijuuuuciju cijuuu.....

Joj, sad ce i zenske da dodju...nesto mi govori da ce nam se Alex uskoro pridruziti... :):):)

(trece oko...hahahahahahah) :):):)

Demi, jos jedno pivo? Moze? De, de...tovari u tanjir, samo gas .....i ignore ove sto dofuraju kao po komandi da nam kvare zezanje....samo ignore... :):):)

http://2.***************/_rz0RAdQ5sEE/RshF3FWbqCI/AAAAAAAAATY/NevLUyjqNtM/s400/trubaci.jpg

Cijuuuuciju cijuuu.....

Joj, sad ce i zenske da dodju...nesto mi govori da ce nam se Alex uskoro pridruziti... :):):)

(trece oko...hahahahahahah) :):):)

Hehe, ima pica sa slavine da pijemo, nego samo da ne zavrsimo ovako... :hahaha:

drunk_people_8.jpg

Demi burazeru, pa nije se valjda onaj od koka kole ubio kao zver?

Alex, ajde mani se decurlije i za astal. Ima jagnjetina, sopska salata i vino. A moz i pivo, da podrigujemo zajedno... :):)

Secer pospesuje vrenje... :D ... Hebiga, ima ih raznih... Od piva sam se tako naduo u petak, meni bi dobro dosla neka rakijica i to meka, vodka nikako (losa iskustva)... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back