Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Baš mi se jedu kolači!
Srećan rođendan prijatelju!![]()
Hvala, hvala...ajde za astal, sad ce i zenske...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš mi se jedu kolači!
Srećan rođendan prijatelju!![]()

procitao sam. Buudala je bio vise nego korektan, vredjas ga bez razloga. Krivo ti je sto je izneo vise argumenata na drugim temama.Pa procitaj sve ranije poruke!!! Pa ces videti onda!!!

Sal,druže,još jednom srećno,i izvini što mijenjam mjuzu...
Samo da otjeram kiborge,čuo sadm da im smeta rock:

A zna se šta ide uz RnR:
naravno,banjaluki proizvod...
![]()

Joj, sad ce i zenske da dodju...nesto mi govori da ce nam se Alex uskoro pridruziti...![]()

Dragom oponentu Salu želim još mnogo diskusija (za dušu), još mnogo žena (za telo), još mnogo keša (znaće on već za čega) i još mnogo godina života (u ovoj dimenziji) zbog svih nas!!!
Sal, srećan rođus
![]()

Ne mozes se uveriti dokle god nekog ne upoznas licno.Ja mu zelim da mu dodje iz d .... u glavu i da prestane da veruje u deda mraza.
Buduci da sam se vishe puta uverio da je losh chovek zelim mu i da se popravi .Iako znam da od svinje mozhe kobasica a od kobasice svinja vishe nikad.

Pozdrav za Buudalu. ! E, lepo si mu reko.
![]()

Vredjas nas folklor i kulturu?
Naravno, klasika.....
Axi dusho, osecam kako dolazis..![]()
(trece oko ili mobilni??? Eto teme za natprirodno...hahahahahahah)
Samo za Aleks....znam da voli...
![]()
![]()

Demi, jos jedno pivo? Moze? De, de...tovari u tanjir, samo gas .....i ignore ove sto dofuraju kao po komandi da nam kvare zezanje....samo ignore...
http://2.***************/_rz0RAdQ5sEE/RshF3FWbqCI/AAAAAAAAATY/NevLUyjqNtM/s400/trubaci.jpg
Cijuuuuciju cijuuu.....
Joj, sad ce i zenske da dodju...nesto mi govori da ce nam se Alex uskoro pridruziti...![]()
(trece oko...hahahahahahah)![]()

Demi burazeru, pa nije se valjda onaj od koka kole ubio kao zver?
Alex, ajde mani se decurlije i za astal. Ima jagnjetina, sopska salata i vino. A moz i pivo, da podrigujemo zajedno...![]()