gost 338426
Aktivan član
- Poruka
- 1.332
OTVORENA LICITACIJA - IZLOŽBA UMETNIČKIH I DEKORATIVNIH RADOVA, DELO MOJIH RUKU.
OTVORENA JE OD 10.00h DO 20.00h.
POJEDINAČNI RAD POČETNA CENA JE OD 100 din, GRUPNI OD 200 din.
IDE U DOBROTVORNE SVRHE.
Eksponat broj 1, ukrasni bokal, sa belo crvenim cvetićima na vrhu takođe trava, pesak i stakleni kamenići na dnu, srce privezak na dnu i crveni lančić preko bokala.
Eksponat broj 2, morske školjke u staklenoj akva posudi, sa peskom i belim kamenčićima.
Eksponat broj 3, celoukupni aranžman veštačkog i suvog materijala, sa raznim kombinacijama.
Glasam za ovaj aranžman , lepo si ga uslikala. Dobra je i pozadina i celokupna kompozicija
Eksponat broj 4, predlažem zeleni leptir, zvonce sa mašnicama, suve paprike, ikebanu tri cvetova na suvim drškama od trske i ukrasnim lančićima.
Eksponat broj 5, zvonce sa belim mašnicama i šipkama ispod njega, ono se klati.
Ako dodaš imelu ovo zvonce kupujem za Božić i nadam se poljupcu ispod njega![]()
Moje društvo, uživajte i razgledajte i slobodno pipkajte a ja žurim da idem da mi ne pobegne bus.Eksponat broj 6, japansko zvonce koje ušima mili dok ono lak povetrac miluje, dva galeba u letu, dva kukuruza sa slamom.
Kuckamo se i svima želim prijatan dan.![]()
I ostalo je lepo, ali nije smisao da sve ocenimo maksimalnom ocenom . Samo si ti Jorgi maksi

Poslednja izmena od moderatora:

zaboravio sam da ga skinem kada sam prolazio kroz vrata 

predivno si uredila za švedski sto....čim vidim ostale delove koje su neiskorišćene ili nisu pravilno kombinovane, padne mi na pamet još neke ideje.

samo malo.