VERTIGON
Veoma poznat
- Poruka
- 14.877
koliko alkoholicara ovde ima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

OTVORENA LICITACIJA - IZLOŽBA UMETNIČKIH I DEKORATIVNIH RADOVA, DELO MOJIH RUKU.
OTVORENA JE OD 10.00h DO 20.00h.
POJEDINAČNI RAD POČETNA CENA JE OD 100 din, GRUPNI OD 200 din.
IDE U DOBROTVORNE SVRHE.
Eksponat broj 1, ukrasni bokal, sa belo crvenim cvetićima na vrhu takođe trava, pesak i stakleni kamenići na dnu, srce privezak na dnu i crveni lančić preko bokala.
Eksponat broj 2, morske školjke u staklenoj akva posudi, sa peskom i belim kamenčićima.
Eksponat broj 3, celoukupni aranžman veštačkog i suvog materijala, sa raznim kombinacijama.
Eksponat broj 4, predlažem zeleni leptir, zvonce sa mašnicama, suve paprike, ikebanu tri cvetova na suvim drškama od trske i ukrasnim lančićima.
Eksponat broj 5, zvonce sa belim mašnicama i šipkama ispod njega, ono se klati.
Eksponat broj 6, japansko zvonce koje ušima mili dok ono lak povetrac miluje, dva galeba u letu, dva kukuruza sa slamom.
Moje društvo, uživajte i razgledajte i slobodno pipkajte a ja žurim da idem da mi ne pobegne bus.
Kuckamo se i svima želim prijatan dan.![]()
koliko alkoholicara ovde ima![]()

Ej ja hoću onaj prizivač snova na eksponatu br 6...cena nije bitna a i neću Jorgovanku uz to![]()

За себе знам, за остале не тврдим![]()
Nisi valjda mislio da ovde pijemo klaker.![]()

ruke dalje od mog zvoncetaNajlepse mi je zvonce![]()

gospodine danas švedski sto u čast naše umetnicesta ima za veceru?
verovatno nilski konj![]()
i on je pojeden
![]()
![]()
![]()
sve vas
Evo vratila sam se.
Već je aukcija krenula, evo ono sam dopunila na štandu broj 4 jer se negde zagubilo, jedva sam našla i postavila na tremu, možemo dalje.
Samo da ponovim još jednom, ovaj eksponat br. 4![]()
sve je u savršenom redu Jorgić kao što vidiš
Ruke dalje od Eksponata br. 5, on je moj6 bambija dajem za Eksponat br. 2,
- 5 bambija za Eksponat br. 5
- 4 bambija za Eksponat br. 6
- 3 bambija za Eksponat br. 4
- 2 bambija za Eksponat br. 3
- 1 bambi za Eksponatu br. 1,
Dobar dan Vertigondobar dan
O dobro veče i vama gospodine MЗа себе знам, за остале не тврдим![]()

Za eksponat broj 6 dajemPogledajte prilog 341871
Ako je to malo dajem Pogledajte prilog 341872
Ako je i to malo onda krećem sa € jer vidim sa Dinarima neću stići daleko.![]()

Ja ću da glasam ovako za sadajedan poen ću staviti za Eksponat br. 4, samo zato što se ne vidi!
- Maksimalnih 6 srca dajem za Eksponat br. 5, ukrasno zvonce koje bih rado volela da imam, zato što imam kuću i ono bi se savršeno uklopilo
(licitiram sa 600din)
- 5 crvenih srca za Eksponat br. 6, dajem za ove prelepe galebove, deokraciju na tremu, ovo bih rado volela da vidim na našem lepom Splavu (licitiram sa 500din)
- 4 srca za prelepi Eksponat br. 1 (vazu koju bih volela da imam u svojoj kući) :zaljubljena (licitiram sa 400dina)
- 3 srca za prelepi morski aranžman Eksponat br. 2 (licitiram sa 300dinara, ali zaslužuje i više)
- 2 srca za prelep cvetni aranžman i Eksponat br. 3 (licitiram sa 200 dinara, a zaslužuje naravno takođe i više)
- jedno srce dajem Eksponatu br. 4, samo zato što se ne vidi
ali verujem da je isto prelep
(100din na neviđeno licitiram)
6 bambija dajem za Eksponat br. 2,
- 5 bambija za Eksponat br. 5
- 4 bambija za Eksponat br. 6
- 3 bambija za Eksponat br. 4
- 2 bambija za Eksponat br. 3
- 1 bambi za Eksponatu br. 1,

sta ima za veceru?

dobar dan

За себе знам, за остале не тврдим![]()
jesi li sad raspoloženiji? au, ja sam ocekivao da radis slike, ili sam sinoc tako utripovao...
galeb oznacava zelju da se ode, pobegne...
svidja mi se ovaj akvarijum sa skoljkama, ja volim skoljke, volim i na moru da ronim i da ih vadim...a ono u sredini je morski jez, jel tako?
letos sam doneo jedno 100 skoljki sa mora sigurno
a pre tri godine u egiptu sam izvadio skoljku iz crvenog mora, imala je pola metra sigurno...ali mi nisu dali da je ponesem, tamo je to zabranjeno zakonom, da se ne bi unistavali koralni sprudovi...za sve sto vadis iz mora mogu da te uhapse
sve je u savršenom redu Jorgić kao što vidiš
![]()
Kadana je puna, izložba je maksimalno posećena a gosti celu noć mogu da razgledaju eksponate![]()
![]()
Auuuu Pero, pa ti hoćeš da dobiješ izgleda romantičnu večeru sa našom Jorgić![]()
predivno si uredila za švedski sto....čim vidim ostale delove koje su neiskorišćene ili nisu pravilno kombinovane, padne mi na pamet još neke ideje. 
Za sve radove moje Jorgi dajemmaksimalnu cenu a to jmojesrce jer je vrlo talentovan umetnik..
![]()
Hvala, hvala, stavila bih ja još slike ali da ne preretujem! 
,a za rad br 1, 

,svi su divni ali ovaj mi se najvise svidja i na kraju mogu da pijem pivo iz njega ako zatreba ,a bas bi bilo lepo
i romanticno Za sve radove po 5,a za rad br 1,
,svi su divni ali ovaj mi se najvise svidja i na kraju mogu da pijem pivo iz njega ako zatreba ,a bas bi bilo lepo
i romanticno
![]()
veruj mi, to tebi bi bilo najromantičnije pivo za pamćenje. na svadbu ćeš ovako da piješ.
I mi tebe ljubimo Tvajla![]()
dođi nam sutra, možda i Vila svrti ko zna![]()

Suljo a za večeru pitaće te Jorgi ovako.
Pogledajte prilog 341880

O.K. necu da ti diram zvonce.![]()

a bre, Pero, ti namerno ovo da me niko ne bi poželeo.
ne sikiraj se, napraviću drugi za tebe.![]()

a bre, Pero, ti namerno ovo da me niko ne bi poželeo.
ne sikiraj se, napraviću drugi za tebe.![]()