Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
OTVORENA LICITACIJA - IZLOŽBA UMETNIČKIH I DEKORATIVNIH RADOVA, DELO MOJIH RUKU. :D

OTVORENA JE OD 10.00h DO 20.00h.

POJEDINAČNI RAD POČETNA CENA JE OD 100 din, GRUPNI OD 200 din.

IDE U DOBROTVORNE SVRHE.

Eksponat broj 1, ukrasni bokal, sa belo crvenim cvetićima na vrhu takođe trava, pesak i stakleni kamenići na dnu, srce privezak na dnu i crveni lančić preko bokala.

Eksponat broj 2, morske školjke u staklenoj akva posudi, sa peskom i belim kamenčićima.

Eksponat broj 3, celoukupni aranžman veštačkog i suvog materijala, sa raznim kombinacijama.

Glasam za ovaj aranžman , lepo si ga uslikala. Dobra je i pozadina i celokupna kompozicija :)

Eksponat broj 4, predlažem zeleni leptir, zvonce sa mašnicama, suve paprike, ikebanu tri cvetova na suvim drškama od trske i ukrasnim lančićima.

Eksponat broj 5, zvonce sa belim mašnicama i šipkama ispod njega, ono se klati.
Ako dodaš imelu ovo zvonce kupujem za Božić i nadam se poljupcu ispod njega :heart: :)

Eksponat broj 6, japansko zvonce koje ušima mili dok ono lak povetrac miluje, dva galeba u letu, dva kukuruza sa slamom.
Moje društvo, uživajte i razgledajte i slobodno pipkajte a ja žurim da idem da mi ne pobegne bus.
Kuckamo se i svima želim prijatan dan.
attachment.php
I ostalo je lepo, ali nije smisao da sve ocenimo maksimalnom ocenom . Samo si ti Jorgi maksi :) :cmok2:

Poslednja izmena od moderatora:
Ne sekiraj se komsinice, ja garantujem da si zgodna devojka.
Naucimo me profesor kako se pravi periskop pa cu gvirnuti kroz prozor dok se kupas :rumenko:

Bila bi lepsa slika da ne peres i odecu u isto vreme :lol:
dun4.jpg

Hvala ti komsinice :zag:

Truperu, de si me video ovako zgodnu? :lol: Prvo reci hop pa skoči. ;)

Samo se ti gvirni ali se seti kulture i džentlimena. Kako god, svejedno mi je da li me neko gleda ili ne. :mrgreen:

Tako, tvoj periskop zamagli od moju paru. :P

Ma šta te briga za niko tebi:cmok:

a ti da me čuvaš za sebe? :zper:

:cmok2:

da nije ovo ta sa avatara :lol:

:rotf:

I ostalo je lepo, ali nije smisao da sve ocenimo maksimalnom ocenom . Samo si ti Jorgi maksi :) :cmok2:

Tvajla
attachment.php
:zag: , lepo od tebe što si došla, žao mi je što tvoja drugarica propustila ovu izložbu. Drago mi je da ti sve dopadaju i hvala što si uživala sa nama.

Između ostalog, tamo si spomenula imelu, naravno, po želji, može to da se doda i još ponešto ako imaš koji materijal.

I naravno obavezno :cmok2: :D :heart:

Truperu, de si me video ovako zgodnu? :lol: Prvo reci hop pa skoči. ;)

Samo se ti gvirni ali se seti kulture i džentlimena. Kako god, svejedno mi je da li me neko gleda ili ne. :mrgreen:

Tako, tvoj periskop zamagli od moju paru. :P

Komsinice ne budi namcor nego me pusti da te hvalim. :lol:
Treba mi komsija da igramo sah :mrgreen:

Ne brini za periskop, slomio se :prstic: zaboravio sam da ga skinem kada sam prolazio kroz vrata :lol:

Komsinice ne budi namcor nego me pusti da te hvalim. :lol:
Treba mi komsija da igramo sah :mrgreen:

Ne brini za periskop, slomio se :prstic: zaboravio sam da ga skinem kada sam prolazio kroz vrata :lol:

Komšo, nisam namćor, nego, nisi me video u potpunosti a zna se da južnjakinjama bije dobar glas.
attachment.php

Videla sam da je periskop stajao pored vrata i pitala se čiji li je. Stavila sam na krevet i otišla na terasu :lol:

images

kakav prizivac snova...jel se ti to bavis malo magijom :lol:

mozda pokusavas nekoga da omadjijas, da mu postanes i san i java?

:

Prizivač snova je ono pozadi što se vidi kao valjci koji vise a vetar kad duva udaraju jedan u drugi i čuje se muzika......arapi misle da ta muzika uspavljuje tj. priziva snove--

Taj eksponat sam zadržala za sebe....može neko da ga plati više i da mi ga pokloni u drugim slučajevima dalje ruke od njega...:evil:

- - - - - - - - - -

Svima u kafani dobro veče :cao:

Komšo, nisam namćor, nego, nisi me video u potpunosti a zna se da južnjakinjama bije dobar glas.
attachment.php

Videla sam da je periskop stajao pored vrata i pitala se čiji li je. Stavila sam na krevet i otišla na terasu :lol:

images

Ne znam kakav vas glas bije ali znam da ste ubave :zaljubljena:
Popeo bih se gore da me nije strah visine :rumenko:

Pozdrav veco :cvet:

Da li podrzavas moju tvrdnju?

Tesso, :obozavam: predivno si uredila za švedski sto....čim vidim ostale delove koje su neiskorišćene ili nisu pravilno kombinovane, padne mi na pamet još neke ideje. :D

Pa ko nudi najviše, od mene će dobiti specijalan poklon. ;) :heart:

Super Jorgic sto ti se svidja evo stize i pice za goste :lol:
a364e23b0fa276df7b687abb4124574d-1.jpg

Za sve radove moje Jorgi dajemmaksimalnu cenu a to jmojesrce jer je vrlo talentovan umetnik..
alexei-antonov-tuttart-6-1.jpg
:zag: Hvala ti Poli što si svratila kod nas, vidiš kako nam je danas lep dan zbog naše Jorgić :zaljubljena:

Za sve radove po 5:heart:,a za rad br 1, :heart::heart::heart::heart::heart::heart:,svi su divni ali ovaj mi se najvise svidja i na kraju mogu da pijem pivo iz njega ako zatreba ,a bas bi bilo lepo :) i romanticno :D
Sećaš se ovog Suljo :lol:

vase-1.jpg

:uja: :zag: dobro veče Gogili, dobro došla na izložbicu :lol:

O.K. necu da ti diram zvonce. :prstic:
:cmok2: e tako :lol:
Mašta te briga za niko tebi:cmok:
i Peri jedan :cmok2:
Dobro veče Tvajla :zag:
da nije ovo ta sa avatara :lol:
:uja: i dobro veče Vertigonu želim takođe :zag:

Prizivač snova je ono pozadi što se vidi kao valjci koji vise a vetar kad duva udaraju jedan u drugi i čuje se muzika......arapi misle da ta muzika uspavljuje tj. priziva snove--

Taj eksponat sam zadržala za sebe....može neko da ga plati više i da mi ga pokloni u drugim slučajevima dalje ruke od njega...:evil:

- - - - - - - - - -

znaci, to je nesto sujeverno

- - - - - - - - - -

Tesa :hvala:

Super Jorgic sto ti se svidja evo stize i pice za goste :lol:
a364e23b0fa276df7b687abb4124574d.jpg

:zag: Hvala ti Poli što si svratila kod nas, vidiš kako nam je danas lep dan zbog naše Jorgić :zaljubljena:

Sećaš se ovog Suljo :lol:

vase.jpg

:uja: :zag: dobro veče Gogili, dobro došla na izložbicu :lol:

:cmok2: e tako :lol:

i Peri jedan :cmok2:

Dobro veče Tvajla :zag:

:uja: i dobro veče Vertigonu želim takođe :zag:
Sta je sve bilo medju nama i tuge i zalosti :lol: ko bi se svega secao ,samo se uvek setim kad spavamo zajedno :heart:;)

Ne znam kakav vas glas bije ali znam da ste ubave :zaljubljena:
Popeo bih se gore da me nije strah visine :rumenko:

Pozdrav veco :cvet:

Da li podrzavas moju tvrdnju?

E komšo moj, nisam baš visoko, možeš da se popneš medrevinom ili par stolica nagore. :lol:

znaci, to je nesto sujeverno

- - - - - - - - - -
Tesa :hvala:

Nije sujeverno, istina je, dok slušaš ove prizivače, toliko ti bude prijatno i uspava te! :D

Nema ništa lepše od ovoga. :lol:

Suljo :heart: moje, nisam pročitala tu knjigu :lol:
Gledala sam neke filmove rađene po njegovim knjigama :lol:
Znači voliš Stivena Kinga? :lol:

Ko čita Stivena Kinga isto što i Šerloka Holmsa, samo za vanredne čitaoce. :zper:

- - - - - - - - - -

znam ja nesto bolje za uspavljivanje

i romanticnije

:cmok:

Da, ali nije to i to što misliš, ovo je nešto drugo. ;)

- - - - - - - - - -

Ne nije sujeverno i zna da bude veoma romantično :lol:

attachment.php
:zag:

E komšo moj, nisam baš visoko, možeš da se popneš medrevinom ili par stolica nagore. :lol:
Nije sujeverno, istina je, dok slušaš ove prizivače, toliko ti bude prijatno i uspava te! :D
Nema ništa lepše od ovoga. :lol:
Ko čita Stivena Kinga isto što i Šerloka Holmsa, samo za vanredne čitaoce. :zper:
- - - - - - - - - -
Da, ali nije to i to što misliš, ovo je nešto drugo. ;)
- - - - - - - - - -
attachment.php
:zag:

Za našu slavljenicu specijalno piće od tajnog obožavaoca :lol: :heart:

4f0c377ed7e0d5b15d009165d4281c83.jpg

moracu da probam jednom

pa cu da znam sta je to tacno

obavezno i javi nam za tvoj utisak pa ćemo mi znati šta je to tačno.
attachment.php

- - - - - - - - - -

Ne moras da cekas nju za to :rumenko:
Znam ja i veselije pesme :)

Mene je strah i kada stanem na prvi stepenik od merdevina :sad2:
Sa stepenicama nemam taj problem :)

kuku, pa šta da radimo?
attachment.php
imaš li neku ideju? :ceka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back