Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro svima....
attachment.php

Kakvo lumpovanje bilo. :D

Jeste li se svi naspavali? :lol:

OTVORENA LICITACIJA - IZLOŽBA UMETNIČKIH I DEKORATIVNIH RADOVA, DELO MOJIH RUKU. :D

OTVORENA JE OD 10.00h DO 20.00h.

POJEDINAČNI RAD POČETNA CENA JE OD 100 din, GRUPNI OD 200 din.

IDE U DOBROTVORNE SVRHE.

Eksponat broj 1, ukrasni bokal, sa belo crvenim cvetićima na vrhu takođe trava, pesak i stakleni kamenići na dnu, srce privezak na dnu i crveni lančić preko bokala.
Eksponat broj 2, morske školjke u staklenoj akva posudi, sa peskom i belim kamenčićima.
Eksponat broj 3, celoukupni aranžman veštačkog i suvog materijala, sa raznim kombinacijama.
Eksponat broj 4, predlažem zeleni leptir, zvonce sa mašnicama, suve paprike, ikebanu tri cvetova na suvim drškama od trske i ukrasnim lančićima.
Eksponat broj 5, zvonce sa belim mašnicama i šipkama ispod njega, ono se klati.
Eksponat broj 6, japansko zvonce koje ušima mili dok ono lak povetrac miluje, dva galeba u letu, dva kukuruza sa slamom.
Moje društvo, uživajte i razgledajte i slobodno pipkajte a ja žurim da idem da mi ne pobegne bus.
Kuckamo se i svima želim prijatan dan.
attachment.php

Poslednja izmena od moderatora:
Ja ću da glasam ovako za sada :aha2: jedan poen ću staviti za Eksponat br. 4, samo zato što se ne vidi!

:heart::heart::heart::heart::heart::heart: - Maksimalnih 6 srca dajem za Eksponat br. 5, ukrasno zvonce koje bih rado volela da imam, zato što imam kuću i ono bi se savršeno uklopilo :heart: (licitiram sa 600din)

:heart::heart::heart::heart::heart: - 5 crvenih srca za Eksponat br. 6, dajem za ove prelepe galebove, deokraciju na tremu, ovo bih rado volela da vidim na našem lepom Splavu (licitiram sa 500din)

:heart::heart::heart::heart: - 4 srca za prelepi Eksponat br. 1 (vazu koju bih volela da imam u svojoj kući) :zaljubljena (licitiram sa 400dina)

:heart::heart::heart: - 3 srca za prelepi morski aranžman Eksponat br. 2 (licitiram sa 300dinara, ali zaslužuje i više)

:heart::heart: - 2 srca za prelep cvetni aranžman i Eksponat br. 3 (licitiram sa 200 dinara, a zaslužuje naravno takođe i više)

:heart: - jedno srce dajem Eksponatu br. 4, samo zato što se ne vidi :sad2: ali verujem da je isto prelep :zaljubljena: (100din na neviđeno licitiram)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back