poetessa
Legenda
- Poruka
- 56.288
Uf sto volim te "narodne" izreke![]()
naš narod je vazda bio pametan
..
kako svi vole te narodne umotvorine

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uf sto volim te "narodne" izreke![]()

naš narod je vazda bio pametan![]()
..
kako svi vole te narodne umotvorine![]()

Bazen tek treba da vidim.... a krevet poptuno podržavam (vikendom)jutro Sizife, jesi li došao da budeš možda član žirija, ili ćeš ti da vidiš kako napreduju radovi oko ovog našeg bazena?![]()

Ako ne ispostujes tu umotvorinu veceras, bolje da mi ne izlazis na oci![]()

zbog neregularnosti i podmitljivosti žirija
Veliki pozdrav od VS..u ponoć očekujem proglašenje pobednice!!
..Bazen tek treba da vidim.... a krevet poptuno podržavam (vikendom)

OBAVEŠTENJE!!!
Molim da se zbog velikog interesovanja i značaja kulturne manifestacije, izbor za Miss Splavarski cvet, večeras u 21.00h, takmičenje ponovi zbog neregularnosti i podmitljivosti žirija
Da kandidatkinje, ponove nastup u haljinama i kupaćim kostimima, i da do ponoći bude izabrana Misica Spalvarski cvet
..
VS poziva sve kandidatkinje kafane da se pripreme za večernji nastup: Jorgić, Poetessu, Vecic, Bobuljku, Gogili, Rosel i ostale kandidatkinje zaintersovane za ovu prestižnu manifestaciju
..

To su mi "amputirali" al` to je tacno!
Sekao sam slike, slike su za zid a ne za knjige!

a gde su kandidatkinje... link molim
ništa unapredpa večeras ćemo se pokazati, prvo u haljini a onda u kupaćem kostimuništa unapred

Veleki pozdrav VS, vidi se da je sve videla i zato traži ponovno održavanje za izbor...
Molimo da se žiri uozbilji i da ne napušta svoja mesta, a naročito da ne juri kandidatkinje..
mislim.neka juri ako moze....
...neće nikad jer joj odgovara da se stiskaš s njom![]()

ništa me ne pitaj...moraćemo i dalje da se stiskamo sa Bobuljkom
danas sam naručila posteljinu i jastučiće, ali greškom isporučeni su kod ovih novih radnika
![]()

mislis da cu da izvisim za sobu zbog stiskavca![]()

trep trepAaaaa jaoooouuu al' tju da glasam veceras od glave do petetrep trep

Ozbiljno da shvatite zadatak VS, nema vrdanja, ispisano je crvenim slovima![]()

Ja sam sve vreme i bio ozbiljan ovde vecicu![]()
No vi ste u stvari neozbiljni pa lako prelazite preko mojih molbi da se vec jednom skinete i stojite mirno dok vas ocenim.i tu sam mrtav ozbiljan![]()
![]()

Očigledno gazdarici odgovara,
a jesi li video obaveštenje VELIKE SESTRE, večeras nema vrdanja nego žiri da se kompletira![]()

Nema Tese, Pera negde luta, snowtrooper će uskoro na spavanje i takmičenje opet neće moći da se završi ...![]()
Da li mi ovo treba da idemo na skener.....a i snowtrooper otišao na spavanje..
![]()

OBAVEŠTENJE!!!
Molim da se zbog velikog interesovanja i značaja kulturne manifestacije, izbor za Miss Splavarski cvet, večeras u 21.00h, takmičenje ponovi zbog neregularnosti i podmitljivosti žirija
Da kandidatkinje, ponove nastup u haljinama i kupaćim kostimima, i da do ponoći bude izabrana Misica Spalvarski cvet
..
VS poziva sve kandidatkinje kafane da se pripreme za večernji nastup: Jorgić, Poetessu, Vecic, Bobuljku, Gogili, Rosel i ostale kandidatkinje zaintersovane za ovu prestižnu manifestaciju
..

Zdravstvujte.
Ja sam vec zauzeo poziciju.
Cuo sam da mesta nisu numerisana, pa za svaki slucaj.
Kad ce to skidanje?

Pozdrav iznogude
Nina kaze posle 9h kada odem u krevet![]()