Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da ste bile super, prave zvezde, ali niste sačekale da vidite i nas...ma nismo ni mi za bacanje...

Ali žiri mora da bude tu i da pogleda sve kandidatkinje, a ne po njihovom izboru i da ode..:lol:

- - - - - - - - - -
Nemamo žiri...a ni gazdarice nema..:cmok2:

Previše treme ste imale, do ujutru, pa dokle? Bus ne može mene da čeka a ni oni kod kuće, a Tesa imala obaveze.....sad kad počne takmičenje, ima da požurite kao zec! :mrgreen: da ostali ne bi izmislili razloge za odsustvo. :aha2: Dakle, budite brze, pokažite aljine, frizuru, šminku a za svlačenje samo zažmurite i gotovo glasanje. :ceka:

Ko ima Tesin broj, neka je :telefon:, ni ja nemam mnogo vremena da budem tu. :aha:

zar nije finale sutra :think:
Pozdrav na sve :bye:

Pozdrav :lol:

Pa kakvo finale Stranac kad jos nismo videli ni to cetvrt finale kako treba . Ne znam , nema Poetesse, ona izgleda to sve ume nekako lepo da organizuje , ja sam vise prakticar , dobar dan , izvolite skinite se , pogledam okrenem , ispitam , i to je to , strogo profesionalno kao i uvek . Ne znam zbog cega tolika halauka oko svega ovog .. Isto ko kad odete kod lekara .

:rotf:

Pa kakvo finale Stranac kad jos nismo videli ni to cetvrt finale kako treba . Ne znam , nema Poetesse, ona izgleda to sve ume nekako lepo da organizuje , ja sam vise prakticar , dobar dan , izvolite skinite se , pogledam okrenem , ispitam , i to je to , strogo profesionalno kao i uvek . Ne znam zbog cega tolika halauka oko svega ovog .. Isto ko kad odete kod lekara .

Kad odem kod lekara ne švrćkam se u gaćama oko njega..

i kod mene to nekako ide tako.."dobro vece , izvolite skinite se , pogledam okrenem , ispitam , i to je to , strogo boemski"...
a petak vece :lol:

:rotf:

Kad odem kod lekara ne švrćkam se u gaćama oko njega..

Pa zbog toga nam je zdravstvo takvo kakvo jeste . Ne moze to preko odece, to sve lepo mora da se skine , i ispregleda deo po deo , nebitno da li je grlo , stomacne tegobe ili sta vec. Kod mene se cak i za obicnu zubobolju pacijent skida bar do pojasa, i obavezno legne, uz kaficu naravno .. zbog pritiska .. , sve je to povezano .

Poslednja izmena:
Ko je otisao sa njom?
Nisam ispratio. Bio sam sprecen da ranije dodjem u kafanu.

Preksinoć si otišao kad i ona u mračnu noć i prekinuli ste takmičenje...

sumnjamo da te je podmitila..to je prigovor ostalih kandidatkinja :aha2:

- - - - - - - - - -

nece da moze meni je sefica obesala naravno kad budu radovi zavrseni do tad tiskavac sa njom i medicinskom

pa naravno kad se oslobodi soba možeš da je uzmeš...dotle spavaj s gazdaricom i Bobikom ništa ti ne fali

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back