Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa 'el toliko to tesko , otkopcate par dugmica, hop dole , zazmurite , mi ocenimo i gotovo . o'ladi mi se kafa.

Ma doktore ne stidim se ja, mogu da se prošetam, pa i sinoć sam nosila tu haljinu misleći da je izbor..

još samo da se skinem u kupaći, pa ko da sam na plaži...namestite i neku strunjaču pa ću da se i izležavam po njoj..:zper:

- - - - - - - - - -

Prigovor se ne usvaja.
Idemo dalje :D

gde ćeš..:lol:

Ma doktore ne stidim se ja, mogu da se prošetam, pa i sinoć sam nosila tu haljinu misleći da je izbor..

još samo da se skinem u kupaći, pa ko da sam na plaži...namestite i neku strunjaču pa ću da se i izležavam po njoj..:zper:

Znam da se ne stidis jer si razumna i zrela osoba, tako i treba :hvala: , ozbiljno si shvatila takmicenje , i ti vec automatski kod mene imas 2 boda :flert: za karakter, i to se gleda naravno .

A sto se tice sobe , pa niiije to soba , vise kao rehabilitacioni centar , za ... pripremu kandidata. Pusti ih vecicu , nek se obucavaju malo , koliko da dignemo sve ovo na jedan visi nivo .

Znam da se ne stidis jer si razumna i zrela osoba, tako i treba :hvala: , ozbiljno si shvatila takmicenje , i ti vec automatski kod mene imas 2 boda :flert: za karakter, i to se gleda naravno .

A sto se tice sobe , pa niiije to soba , vise kao rehabilitacioni centar , za ... pripremu kandidata. Pusti ih vecicu , nek se obucavaju malo , koliko da dignemo sve ovo na jedan visi nivo .

Ne mogu da ih pustim, to je moja soba, a nismo još unajmili sobarice..

.pa oni ne bi menjali vodu u kadi...i greota je da se sami tamo kupaju...:lol:

Pa da vidim gde su ostale kandidatkinje.
Ne mogu da smetam tebi i doktoru.
Nema ni gazdarice, ni Gogili, ni Jorgi :(

Doktor i ja smo ovde čisto profesionalno,...ja sam njemu najdraži pacijent jer me je dugo lečio

Sada nemam protekcije kod njega,,:zkez: vidiš da oće da opipa sve kandidatkinje

- - - - - - - - - -

odoh i ja dok sefica ne objasni da je moja soba

neće nikad jer joj odgovara da se stiskaš s njom :zkez:

Pa da vidim gde su ostale kandidatkinje.
Ne mogu da smetam tebi i doktoru.
Nema ni gazdarice, ni Gogili, ni Jorgi :(

A sto bi smetao :rotf: Ne obracaj ti paznju na mene , ja samo ponekad uskocim sa nekim svojim zdravstvenim kritikama. .

Sad ce i one , gledaju sta da obuku ispred ogledala . Provalio sam ih ja odavno z:hm:

I mislim da stalno to rade pre no sto dodju u kafanu .

A sto bi smetao :rotf: Ne obracaj ti paznju na mene , ja samo ponekad uskocim sa nekim svojim zdravstvenim kritikama. .

Sad ce i one , gledaju sta da obuku ispred ogledala . Provalio sam ih ja odavno z:hm:

I mislim da stalno to rade pre no sto dodju u kafanu .

Kako da ne obracam paznju?
Ipak si tolike skole izucio, stetoskop ispod mantila viri ... vidis kako ti se zene smeskaju :D

I ja mislim da se lickaju.
Nikad ne znas koga ces gde videti ... a mozda jos nije zenjen varijanta :)

Ma samo razmišljamo koju varijantu da obučemo,...kakva je danas muzika..neko mrtvilo zavladalo

niko ni piće da ponudi...večeras ste zatajili...a hoćete da se švrćkamo u bikiniju pred vama

e neće da može--::nono2:

:flert:

Orange-Juice.jpg

Kako da ne obracam paznju?
Ipak si tolike skole izucio, stetoskop ispod mantila viri ... vidis kako ti se zene smeskaju :D

I ja mislim da se lickaju.
Nikad ne znas koga ces gde videti ... a mozda jos nije zenjen varijanta :)

:uja: oho, vidim žiri je tu, prisutan je :lol:
..
Danas molim da se izabere pobednica Miss Splavarski cvet :lol:
..
Molim da žiri konačno finalizuje takmičenje! :rtfm:
.
Slobodno žiri može da kaže koja će biti nagrad, vidim da kandidatkinjama možda fali motivacija :lol:

Sad lepo da kazes gde si ti sinoc?
Ko je radio za sankom?
Prepustila si kafanu onom malom kinezu sto ne razume srpski ... haos je napravio!
..
Imala sam neke važne pregovore sinoć, 1 na 1 :lol:
..
:eek:Kako ko je za šankom, vidim doktor delio neke ogromne sokove, msm. on i taj njegov zdrav život :lol:
..Propašće mi kafana skroz od kako nema Sulje i Stranca, da posluže nešto konkretno...
a i onaj Igomar je bio najbolji konobar kojeg smo imali, ne znam gde se zagubio :lol:
..
Koliku je štetu taj Kinez napravio? :think:

..
Imala sam neke važne pregovore sinoć, 1 na 1 :lol:
..
:eek:Kako ko je za šankom, vidim doktor delio neke ogromne sokove, msm. on i taj njegov zdrav život :lol:
..Propašće mi kafana skroz od kako nema Sulje i Stranca, da posluže nešto konkretno...
a i onaj Igomar je bio najbolji konobar kojeg smo imali, ne znam gde se zagubio :lol:
..
Koliku je štetu taj Kinez napravio? :think:

Ako su bili pregovori 1 na 1, onda te potpuno razumem i sve ti je oprosteno :)
Ne brini za Kineza, izbacio sam ga brzo ... nije velika steta.
Svi uzivate 1 na 1 samo ja moram da radim :confused:

Ako su bili pregovori 1 na 1, onda te potpuno razumem i sve ti je oprosteno :)
Ne brini za Kineza, izbacio sam ga brzo ... nije velika steta.
Svi uzivate 1 na 1 samo ja moram da radim :confused:

Noćas ćemo ja i ti po tim sobama, da namestimo te nove jastučiće :lol:
..
Da ti malo pomognem :lol:
..
radnik je motivisan da radi, kad vidi da i gazdarica isto radi :lol:
..
msm. valjda je ovu izreku neko pametan izmislio :lol:

- - - - - - - - - -

Za mene dolazi u obzir samo ovakav dušek.

Pogledajte prilog 338235

:lol:

Pero, ovaj model kažu rasprodat :lol:
..
Moramo da čekamo da dođe šleper iz Kine :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back