Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zag:Super..kome da prosledim planove..:lol:

Pa naravno meni..ja sam zadužena za radove..:lol:

- - - - - - - - - -

'bro veče komšijo. :drugari:

aha...i dokle da čekamo, ima da padne jutro? :lol:

Gde si ti Jorgić, odvede nam ono veče žiri i od takmičenja nema ništa.....šta si im radila pa ih nema..:zper:

- - - - - - - - - -

Da li ce se znati pobednica ovog meseca? :lol:

Pozdrav bobuljka :cvet:

Valjda će mo nekako da dovedemo do kraja takmičenje....

Pa naravno meni..ja sam zadužena za radove..:lol:

- - - - - - - - - -
Gde si ti Jorgić, odvede nam ono veče žiri i od takmičenja nema ništa.....šta si im radila pa ih nema..:zper:

- - - - - - - - - -

Valjda će mo nekako da dovedemo do kraja takmičenje....

O čemu ti to ,Veki? :zarja:Nisam u toku, ja sam jednostavno potrčala sa busom i uspela sam da uskačem.... dva dana baš vam je potrajalo, zar takmičenje još traje? :ceka:

O čemu ti to ,Veki? :zarja:Nisam u toku, ja sam jednostavno potrčala sa busom i uspela sam da uskačem.... dva dana baš vam je potrajalo, zar takmičenje još traje? :ceka:

Ne možemo da savatamo žiri, ma šta li im uradi...prvo si pokazala svoje atribute u onom kupaćem kostimu i oni ko pomahnitali otrčaše za tobom..:zper:

- - - - - - - - - -

Da ostavimo samo doktora kao clana zirija?
:lol:

Ma ja sam za njega pobednica, ali ne važi se samo jedan član..

.a izgleda da članovi žirija imaju slabo srce pa ne smeju da se izlažu takvom naporu gledanja :mrgreen:

Ne možemo da savatamo žiri, ma šta li im uradi...prvo si pokazala svoje atribute u onom kupaćem kostimu i oni ko pomahnitali otrčaše za tobom..:zper:

- - - - - - - - - -
Ma ja sam za njega pobednica, ali ne važi se samo jedan član..

.a izgleda da članovi žirija imaju slabo srce pa ne smeju da se izlažu takvom naporu gledanja :mrgreen:

Takmičenje je lepo krenulo, a što si ti posustala? Nije tačno da su potrčali za mnom, jer iza busa ih nije bilo, samo mrak i ništa. Verovatno su krenuli za Tesom, koja bogami bolje izgleda od mene. :)

- - - - - - - - - -

Veco videla si sliku znaš šta treba da radiš...:lol:

Veče snow...:lol:

:zag:Veče Jogić..

O veče drugarko Bobkice :zag:

Nema žirija..viša sila..:zcepanje:

Kako nema žiri, momci su tu, podmiti ih i ajde da počnete....:aha:

Gde posustala, čekala moj red spremljena...znaš li koliko sam platila haljinu...unikat...a tek kupaći..i sve to propade jer je žiri otišao za tobom..:evil:

Nemo' tako, dok su bili žiri tu, a vi ste gledale mene i Tesu kao da smo zvezde pa ste zinule :zper:a sad izmišljate....ništa nije propalo, takmičenje je diskvalifikovano i možemo početi iz početka. :aha2:

Kako nema žiri, momci su tu, podmiti ih i ajde da počnete....:aha:

Nemo' tako, dok su bili žiri tu, a vi ste gledale mene i Tesu kao da smo zvezde pa ste zinule :zper:a sad izmišljate....ništa nije propalo, takmičenje je diskvalifikovano i možemo početi iz početka. :aha2:

Naravno da ste bile super, prave zvezde, ali niste sačekale da vidite i nas...ma nismo ni mi za bacanje...

Ali žiri mora da bude tu i da pogleda sve kandidatkinje, a ne po njihovom izboru i da ode..:lol:

- - - - - - - - - -

Dobro vece , 'el pocelo glasanje? :p

Nemamo žiri...a ni gazdarice nema..:cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back