Kafana na splavu, 2. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvi put u životu da mi nije uspela... a non stop pazim šta jedem i šta pravim, pa sad reko prvi put posle duže vremena da se častim nečim i napravim je... kad ono... blagi užas :dash: :rida:
Sagledaj to sa vedrije strane ...

Ja se uzrujam kada musaka uspe.
sick.gif

pobegao i doktor...zanemario te

nadam se da ces biti bolje vec sutra........kod tebe se to bas oduzilo izgleda da si osetljiva na ovo varljivo vreme

Ima on i drugih obaveza.
Prošle godine u ovo vreme imala sam jaku upalu pluća, sada je problem što su mi pluća preosetljiva i lako se razbolim.
Još mi doktorka dala neke antibiotike umesto inekcija a od njih mi nonstop muka.
Čekam da se još poboljša vreme tj kraj aprila pa odoh na visinske pripreme. To mi odgovara

Ides na planine..to je i lepo i zdravo..
ti vise volis da ti buse zadnjicu nego lekice......mora da ti je stvarno lose

Bas si se uozbiljila, nesto nije bilo ok danas.....

Jedem na silu a muka mi i ništa mi se ne jede. Ja se plašim inekcija i pre bi popila gomilu lekova nego da dobijem inekciju.
Planina mi odgovara, jedini problem tamo je slab internet pa ću se uveče ubijati od dosade. Nosim gomilu knjiga.

- - - - - - - - - -

Ma, mogla si i gore proci ...
eeek__a_mouse_by_autumnowl-d33w6rp.png

Ovako bar smes da lezis ...
sunburn-1.gif

Ne mogu ni da ležim jer me guši kašalj, u nekom polusedećem poluležećem položaju sam sa laptopom u krilu

Ima on i drugih obaveza.
Prošle godine u ovo vreme imala sam jaku upalu pluća, sada je problem što su mi pluća preosetljiva i lako se razbolim.
Još mi doktorka dala neke antibiotike umesto inekcija a od njih mi nonstop muka.
Čekam da se još poboljša vreme tj kraj aprila pa odoh na visinske pripreme. To mi odgovara

Pa stiglo prolece, promena vremena,nagla promena temperature hoce to , sta si se ucvikala :lol: , imaces muku jos malo sa tim , normalna stvar :lol:

U što me uteši, nisam se ucvikala ali nije mi svejedno. Imam više snimljenih CD pluća za ovih godinu dana nego pojedini pevači

Pa jos je "taze" sto se kaze , neko povredi prst pa ga nakon toga jos par godina boli na promenu vremena , a kamoli pluca, osetjivija si malo, upala ostavlja trag jos neko vreme , nisi jedina. :p

Davno bila ta medicina ... :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back