mig-x
Domaćin
- Poruka
- 3.850
laku noc Veco
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta serija se zove Mala nevesta. Jedinu seriju koju sam htela da gledam i to samo zbog običaja. Odustala sam a vidim da i dalje traje. Užasno mrzim serije. Svi samo plaču.Gledam Indijsku skapirao sam da ima nekih doktora tamo , u stvari mislim da je samo jedan lik doktor i leci celo selo ili opstinu , to sam uvek zeleo da budem kad porastem . Ne ne ne , neces da "probas" da spavas , vec ces nakon toga sigurno da spavas , kao beba , veruj mi
- - - - - - - - - -
Sta sam rek'o

laku noc Veco
Ta serija se zove Mala nevesta. Jedinu seriju koju sam htela da gledam i to samo zbog običaja. Odustala sam a vidim da i dalje traje. Užasno mrzim serije. Svi samo plaču.
Kada su prikazivali Ostrvo ja sam kupila knjigu i pročitala.
Doktore u tvojim sam rukama.![]()
Ma gde gledam , mada ono ako je pusten tv taman zaspim uz ono "lelekanje" A sto se tice knjiga , nije moj fah
Imam ja obzira 
Ta serija se zove Mala nevesta. Jedinu seriju koju sam htela da gledam i to samo zbog običaja. Odustala sam a vidim da i dalje traje. Užasno mrzim serije. Svi samo plaču.
Kada su prikazivali Ostrvo ja sam kupila knjigu i pročitala.
Doktore u tvojim sam rukama.
- - - - - - - - - -
A jel gledaš ti neku seriju

Pozdrav uz Dobro Jutro ....![]()

Terasa je predivna, još kad je sunce obasja pravo uživanje. Znaš ti kako da privučeš goste. Predložićemo te za nagradu uspešan preduzetnik![]()

Stižemo!![]()
![]()

Znam ja šta ljudi vole.Ne treba mi vaša nagrada za uspešnog preduzetnika, vi ste moja nagrada što ovde okupljate i dali doprinos ovoj kafanici.
E stigla si u pravi čas kad i ja.![]()
![]()

Nisam te viđala ovih dana...![]()

Znam ja šta ljudi vole.Ne treba mi vaša nagrada za uspešnog preduzetnika, vi ste moja nagrada što ovde okupljate i dali doprinos ovoj kafanici.
- - - - - - - - - -
E stigla si u pravi čas kad i ja.![]()
![]()
Pa moram ti reći da se ovde osećamo veoma lepo i opušteno. Možda nekad i preteramo ali ti nam to ne uzimaš za zlo, ne zvocaš šta smemo a šta ne i zato te volimo.
A mislim da ni mi nismo problematični![]()
Znate da se šalite i zabavite baš suptilno i istančano tako da bi vam glumci iz Kursadžije pozavideli. Bila sam u gužvi, tu sam sve ređe i ređe....
Kako si mi ti?![]()

Ja volim da su svi opušteni i zabavni zato služi ova kafanica. Niste problematični i ne preterujete uopšte, po meni, svi ste najbolji.Znate da se šalite i zabavite baš suptilno i istančano tako da bi vam glumci iz Kursadžije pozavideli.
![]()

Od kada je sinulo sunce, osećam se kao prolećni cvetić...
Samo nemoj da nam sasvim prorediš posete...
- - - - - - - - - -
Da se prijavimo na audiciju?![]()
![]()

Ma budi cvetić u bilo koje vreme, samo nikad nemoj da veneš.
E imam gomilu obaveza, ako mi dozvole vreme i okolnosti ostaviću po koje komentari i sve vas pozdravim.
Dogovorite se svi pa ajd na TV.![]()

Ne znam da li će nas voleti kamera...![]()
A onda sutradan svi u novine. 

A što? Brzo ćete naviknuti na kameru kao to nije ništa.A onda sutradan svi u novine.
![]()

Naslovna ili poslednja strana?
Samo da nije duplerica - na sve ostalo pristajem.![]()

Ni na prvoj ni na poslednjoj stranici, već između, tako je najbolje.
Ma biće sve originalno.![]()

e Lako svaka čast na marketingu, kafana ima sreće što te ima za PR menadžera za odnose s javnošću