Kafana na splavu, 2. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam Indijsku skapirao sam da ima nekih doktora tamo , u stvari mislim da je samo jedan lik doktor i leci celo selo ili opstinu , to sam uvek zeleo da budem kad porastem . Ne ne ne , neces da "probas" da spavas , vec ces nakon toga sigurno da spavas , kao beba , veruj mi :andjeo:

- - - - - - - - - -

Sta sam rek'o
Ta serija se zove Mala nevesta. Jedinu seriju koju sam htela da gledam i to samo zbog običaja. Odustala sam a vidim da i dalje traje. Užasno mrzim serije. Svi samo plaču.
Kada su prikazivali Ostrvo ja sam kupila knjigu i pročitala.
Doktore u tvojim sam rukama. :zcepanje:

- - - - - - - - - -

A jel gledaš ti neku seriju

Ta serija se zove Mala nevesta. Jedinu seriju koju sam htela da gledam i to samo zbog običaja. Odustala sam a vidim da i dalje traje. Užasno mrzim serije. Svi samo plaču.

Pa ti krenula da spavas :p
Vidis kako znam :p Ma gde gledam , mada ono ako je pusten tv taman zaspim uz ono "lelekanje" A sto se tice knjiga , nije moj fah :p

Da , u mojim si rukama apsolutno , bezi spavaj vecicu, ja mogu da vilenim celu noc , danas te nisam nesto lecio , koliko da ti organizam povrati malo snagu , red je. :p Imam ja obzira :p

- - - - - - - - - -

A jel gledaš ti neku seriju

Ne gledam serije.....poneki film...Za knjige si u pravu bolje su od svega toga...mi reziramo i biramo glumce..

Pozdrav uz Dobro Jutro ....
111324642_3352215_pnut8xMJRiM.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Terasa je predivna, još kad je sunce obasja pravo uživanje. Znaš ti kako da privučeš goste. Predložićemo te za nagradu uspešan preduzetnik:cao:

Znam ja šta ljudi vole. ;) Ne treba mi vaša nagrada za uspešnog preduzetnika, vi ste moja nagrada što ovde okupljate i dali doprinos ovoj kafanici. :zag:

- - - - - - - - - -

E stigla si u pravi čas kad i ja. :lol: :zag:

Znam ja šta ljudi vole. ;) Ne treba mi vaša nagrada za uspešnog preduzetnika, vi ste moja nagrada što ovde okupljate i dali doprinos ovoj kafanici. :zag:

- - - - - - - - - -

E stigla si u pravi čas kad i ja. :lol: :zag:

Pa moram ti reći da se ovde osećamo veoma lepo i opušteno. Možda nekad i preteramo ali ti nam to ne uzimaš za zlo, ne zvocaš šta smemo a šta ne i zato te volimo.
A mislim da ni mi nismo problematični
t5107.gif

Pa moram ti reći da se ovde osećamo veoma lepo i opušteno. Možda nekad i preteramo ali ti nam to ne uzimaš za zlo, ne zvocaš šta smemo a šta ne i zato te volimo.
A mislim da ni mi nismo problematični
t5107.gif

Ja volim da su svi opušteni i zabavni zato služi ova kafanica. Niste problematični i ne preterujete uopšte, po meni, svi ste najbolji. :heart: Znate da se šalite i zabavite baš suptilno i istančano tako da bi vam glumci iz Kursadžije pozavideli. :D

Bila sam u gužvi, tu sam sve ređe i ređe....:aha:

Kako si mi ti? :zag:

Od kada je sinulo sunce, osećam se kao prolećni cvetić... :zcepanje:

Samo nemoj da nam sasvim prorediš posete... :zag:

- - - - - - - - - -

Ja volim da su svi opušteni i zabavni zato služi ova kafanica. Niste problematični i ne preterujete uopšte, po meni, svi ste najbolji. :heart: Znate da se šalite i zabavite baš suptilno i istančano tako da bi vam glumci iz Kursadžije pozavideli. :D

Da se prijavimo na audiciju? :flert: :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back