- Poruka
- 20.599
Prvi put u životu da mi nije uspela... a non stop pazim šta jedem i šta pravim, pa sad reko prvi put posle duže vremena da se častim nečim i napravim je... kad ono... blagi užas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Prvi put u životu da mi nije uspela... a non stop pazim šta jedem i šta pravim, pa sad reko prvi put posle duže vremena da se častim nečim i napravim je... kad ono... blagi užas![]()
![]()

Tu samo Proka može pomoći oko pola noći.![]()

Sagledaj to sa vedrije strane ...Prvi put u životu da mi nije uspela... a non stop pazim šta jedem i šta pravim, pa sad reko prvi put posle duže vremena da se častim nečim i napravim je... kad ono... blagi užas![]()
![]()
Sagledaj to sa vedrije strane ...
Ja se uzrujam kada musaka uspe.![]()

Baš ti hvala![]()
Bez sekiracije, u kantu za smeće baci i kao da nisi ni kuvala

zdravo drustvo![]()
kako je?

Hrana se pobogu ne baca, kako su te bre učili
Srediću je za supruga, poješće on
Odoh da uživam, laku noć![]()
pobegao i doktor...zanemario te
nadam se da ces biti bolje vec sutra........kod tebe se to bas oduzilo izgleda da si osetljiva na ovo varljivo vreme
Ma, mogla si i gore proci ...Još mi doktorka dala neke antibiotike umesto inekcija a od njih mi nonstop muka.
Ides na planine..to je i lepo i zdravo..
ti vise volis da ti buse zadnjicu nego lekice......mora da ti je stvarno lose
Bas si se uozbiljila, nesto nije bilo ok danas.....
Ma, mogla si i gore proci ...![]()
Ovako bar smes da lezis ...![]()
A da poneses papagaja? ...Nosim gomilu knjiga.

Ima on i drugih obaveza.
Prošle godine u ovo vreme imala sam jaku upalu pluća, sada je problem što su mi pluća preosetljiva i lako se razbolim.
Još mi doktorka dala neke antibiotike umesto inekcija a od njih mi nonstop muka.
Čekam da se još poboljša vreme tj kraj aprila pa odoh na visinske pripreme. To mi odgovara
, imaces muku jos malo sa tim , normalna stvar 
Sta ste se svi umusili![]()
Pa stiglo prolece, promena vremena,nagla promena temperature hoce to , sta si se ucvikala, imaces muku jos malo sa tim , normalna stvar
![]()
Brzo se vratio doktor

U što me uteši, nisam se ucvikala ali nije mi svejedno. Imam više snimljenih CD pluća za ovih godinu dana nego pojedini pevači

Otisao sam na kafu , mrzelo me da idem na nesto jace![]()
idi na zdravlje pa pročitaj lek za pluća.