Kafana na splavu, 2. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa jos je "taze" sto se kaze , neko povredi prst pa ga nakon toga jos par godina boli na promenu vremena , a kamoli pluca, osetjivija si malo, upala ostavlja trag jos neko vreme , nisi jedina. :p

Davno bila ta medicina ... :rotf:

Znam da će da prođe, ali ovo dosadno. Ležiš , sediš nedaju ti da izlaziš iz kuće i stalno ti nude da nešto jedeš ili piješ a nemogu ništa

Možeš noću da piješ kafu.
Jesi li primetio da nam nema gazdarice

Ja stalno pijem nocu kafu , jos sam navukao sve oko mene , koliko da imam drustvo.

Pa nemam pojma sta je sa gazdaricom , nesto je u poslednje vreme mnogo spominjala te zenidbe i udaje :huh: Sve se vraca :rotf:

- - - - - - - - - -

Za pluća je dobar petolium.:rtfm:idi na zdravlje pa pročitaj lek za pluća.

Ne slusaj Peru Vecicu , tamo sve amater do amatera , slusaj ti mene i daleko ces da doguras :rotf:

Ja stalno pijem nocu kafu , jos sam navukao sve oko ene , koliko da imam drustvo.

Pa nemam pojma sta je sa gazdaricom , nesto je u poslednje vreme mnogo spominjala te zenidbe i udaje :huh: Sve se vraca :rotf:

- - - - - - - - - -

Ne slusaj Peru Vecicu , tamo sve amater do amatera , slusaj ti mene i daleko ces da doguras :rotf:

Smeh je najbolji lek, a ti me bar iskreno nasmeješ. Kad sam slušala babske lekove i trpala sve i svašta (mazala pluća) i nije pomoglo, ništa mi neće faliti da slušam i tebe
m0401.gif

Jedem na silu a muka mi i ništa mi se ne jede. Ja se plašim inekcija i pre bi popila gomilu lekova nego da dobijem inekciju.
Planina mi odgovara, jedini problem tamo je slab internet pa ću se uveče ubijati od dosade. Nosim gomilu knjiga.

- - - - - - - - - -

Ne mogu ni da ležim jer me guši kašalj, u nekom polusedećem poluležećem položaju sam sa laptopom u krilu

Volis da citas...:zag:...nadam se ne ljubavne romane:lol:

Imaces vremena makar za citanje.....meni to ponekad nedostaje

- - - - - - - - - -

Smeh je najbolji lek, a ti me bar iskreno nasmeješ. Kad sam slušala babske lekove i trpala sve i svašta (mazala pluća) i nije pomoglo, ništa mi neće faliti da slušam i tebe
m0401.gif

pa to je doktor trebalo da uradi ....on ima bioenergicne ruke:lol:

m0401.gif
Slusaj ti nju , ja ovde sve vreme mrtav ozbiljan , ona se smeje. Ne mogu ovako da radim
smiley-angry047.gif

Sto se tice lekova i pluca, pojma nemam, imam dobrg prijatelja koji je jos od detinjstva imao astmu i uopste probleme sa plucima , otkako sam ga navukao na cigarete , eno ga , zdrav kao dren . Samo ne smem ovo da pricam na pdf-u zdravlje okacili bi me za primer :rotf: Verovatno je stekao neki odbrambeni mehanizam tim cigaretama , pojma nemam , mada ima logike, na zdravlju bi me okacili za primer zbog ovog :rotf:

A mozda sam samo umislio sve to :rotf: Mada mi je zahvalan :hahaha: ... osim njegove porodice

Poslednja izmena:
Volis da citas...:zag:...nadam se ne ljubavne romane:lol:

Imaces vremena makar za citanje.....meni to ponekad nedostaje

- - - - - - - - - -

pa to je doktor trebalo da uradi ....on ima bioenergicne ruke:lol:

Volim da čitam ali knjige pisane po istinitim događajima. Ljubavne romane ne. Za 12 dana na moru pročitam tri knjige.
To su najčešće knjige iz istočnjčkog sveta, njihovi običaji.

Ovo sam mazala pre nego što sam upoznala doktora. Sad sam sve prepustila njegovim rukama
m04110.gif

Slusaj ti nju , ja ovde sve vreme mrtav ozbiljan , ona se smeje. Ne mogu ovako da radim
smiley-angry047.gif

Sto se tice lekova i pluca, pojma nemam, imam dobrg prijatelja koji je jos od detinjstva imao astmu i uopste probleme sa plucima , otkako sam ga navukao na cigarete , eno ga , zdrav kao dren . Samo ne smem ovo da pricam na pdf-u zdravlje okacili bi me za primer :rotf: Verovatno je stekao neki odbrambeni mehanizam tim cigaretama , pojma nemam , mada ima logike, na zdravlju bi me okacili za primer zbog ovog :rotf:

Taj porok sam imala i čim se razbolela ja bacila i evo prvog februara bilo godinu dana kako ne pušim.
Pa što se ljutiš rekla sam da sam se prepustila tvojim rukama
m04119.gif

A pokusavao milion puta ali nikako da ih se resim , doduse ne ostavljaju mi se. posteno :p

Jaouu , kako me obozavaju moji pacijenti
group-hug1-smiley.gif

Moji su stalno zvocali da ih bacim a ja sve više i više pušila. Kad sam se razbolela sama sam ih bacila bez zvocanja i nijednom nisam imala krizu.
Krza je bila neugojiti se pa sam najmanje bila kući da nebi jela, naročito što obožavam slatko.

Pa bila sam u tom nekom svetu i dosta znam o njihovom načinu života i običajima. Dosta naših devojaka verujući slepo završile su ili kao belo roblje ili u nekim selima u kućama od blata.To važi za arape.

A ako kazem da sam i ja slucajno procitao istu knjigu........mozda......

Ili ti za belo roblje govoris ono sto si videla a ne iz knjige.......

A ako kazem da sam i ja slucajno procitao istu knjigu........mozda......

Ili ti za belo roblje govoris ono sto si videla a ne iz knjige.......

Ako misliš na devojku sa Dorćola što se izvukla, to je retkost da nekom uspe. Videla sam naše devojke tj žene koje su se udale za arape koji im prvo uzmu pasoš. Čak sam videla ženu koja živi sa beduinima u pustinji i toliko je bilo sramota da nije htela da priča sa nama

Moji su stalno zvocali da ih bacim a ja sve više i više pušila. Kad sam se razbolela sama sam ih bacila bez zvocanja i nijednom nisam imala krizu.
Krza je bila neugojiti se pa sam najmanje bila kući da nebi jela, naročito što obožavam slatko.

Tebi nesto tvoji stalo zvocaju ... nesto mi je to poznato :p
Ma mene mrzi da jedem , meni sve isto :p Ali dobro ja sam poseban slucaj :rotf: Inace kupovao sam i one elektronske , imam 2 kineske i 2 kao "kvalitetnije" u sustini kupio sam box elektronskih cigara , bas sam pametan :rotf: Ne pomaze ni to , jer ocigledno nemam volju da ih ostavim :0

Ako misliš na devojku sa Dorćola što se izvukla, to je retkost da nekom uspe. Videla sam naše devojke tj žene koje su se udale za arape koji im prvo uzmu pasoš. Čak sam videla ženu koja živi sa beduinima u pustinji i toliko je bilo sramota da nije htela da priča sa nama

Pa svako bira svoj put,........... meni je to zalosno......sto smo spali na to..kao drustvo

Videla si svojim ocima.......sad znas.....

Sta ces u pustinji? izvini al radoznalost.

Tebi nesto tvoji stalo zvocaju ... nesto mi je to poznato :p
Ma mene mrzi da jedem , meni sve isto :p Ali dobro ja sam poseban slucaj :rotf: Inace kupovao sam i one elektronske , imam 2 kineske i 2 kao "kvalitetnije" u sustini kupio sam box elektronskih cigara , bas sam pametan :rotf: Ne pomaze ni to , jer ocigledno nemam volju da ih ostavim :0

Pa elektronske su gori otrov, ali nisam ni ja imala volju dok se nisam razbolela. Bre celo veče samo pričam o bolesti, užas i to ozbiljno pričam. :rtfm:
Ajde vedrije teme
m04129.gif

Pa elektronske su gori otrov, ali nisam ni ja imala volju dok se nisam razbolela. Bre celo veče samo pričam o bolesti, užas i to ozbiljno pričam. :rtfm:
Ajde vedrije teme
m04129.gif

Pa dobro ja sam malo hteo da budem ozbiljniiji koliko da ne odlepim :rotf: Mada je interesantno sto sam ozbiljan iskljucivo kada sam raspolozen , ali posto sam cesto "neozbiljan" dolazimo do zakljucka da sam ocigledno neki veliki baksuz :think: Sto obozavam da analiziram samog sebe , nevervatno.

Dobro Vecicu , temperatura je stabilizovana, ostala su pluca, veruj mi ona su moj teren , mada se to odmah vidi , nista spomenula si mast neku , taman si me podsetila da ti na nanesem na plucno krilo. To je sledeci korak , gde ti je ta tuba sa mascu ? 'ajde ;ajde brzo dok sam raspolozen, pocece mi serija . :kez:

To je uistinu prilika koju malo ko ima, a ja sam imala tu sreću. Jedina zemlja gde je bio a da nisam išla je Rusija. Nikada nisam imala želju da odem tamo. Zašto nemam poima ali nisam htela.
Tad sam već bila velika pa sam mogla da biram da li da idem ili ne . Dok sam bila manja niko me to nije ni pitao.

To je uistinu prilika koju malo ko ima, a ja sam imala tu sreću. Jedina zemlja gde je bio a da nisam išla je Rusija. Nikada nisam imala želju da odem tamo. Zašto nemam poima ali nisam htela.
Tad sam već bila velika pa sam mogla da biram da li da idem ili ne . Dok sam bila manja niko me to nije ni pitao.

Vidis mene bi zanimala Rusija..ali ruralna i priroda...

Pa kad si odrasla nadjes sebi stvari koje su interesantnije...

Pa dobro ja sam malo hteo da budem ozbiljniiji koliko da ne odlepim :rotf: Mada je interesantno sto sam ozbiljan iskljucivo kada sam raspolozen , ali posto sam cesto "neozbiljan" dolazimo do zakljucka da sam ocigledno neki veliki baksuz :think: Sto obozavam da analiziram samog sebe , nevervatno.

Dobro Vecicu , temperatura je stabilizovana, ostala su pluca, veruj mi ona su moj teren , mada se to odmah vidi , nista spomenula si mast neku , taman si me podsetila da ti na nanesem na plucno krilo. To je sledeci korak , gde ti je ta tuba sa mascu ? 'ajde ;ajde brzo dok sam raspolozen, pocece mi serija . :kez:

Koju gledaš tursku ili indijsku. Ajd izmaži ali dobro utrljaj pa da probam da spavam

Koju gledaš tursku ili indijsku. Ajd izmaži ali dobro utrljaj pa da probam da spavam

Gledam Indijsku skapirao sam da ima nekih doktora tamo , u stvari mislim da je samo jedan lik doktor i leci celo selo ili opstinu , to sam uvek zeleo da budem kad porastem . Ne ne ne , neces da "probas" da spavas , vec ces nakon toga sigurno da spavas , kao beba , veruj mi :andjeo:

- - - - - - - - - -

Sta sam rek'o

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back