perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sve neke zdravstvene tegobe 
O Blankić!![]()
![]()
Pozdrav , pozdrav Lako , a raspricali ste se danas vidimSve neke zdravstvene tegobe
![]()

Polako sa to ljubljenje, samo vas gledam

Gledaj , gledaj mozda naucis nesto![]()
![]()

Pozdrav , pozdrav Lako , a raspricali ste se danas vidimSve neke zdravstvene tegobe
![]()

Au Pero ne zavidim ti, kod mene važi " poljubi da prođe"
- - - - - - - - - -
Pa ja očekujem poljupce od tebe, ako ništa drugo bar zbog lečenja![]()
Polako sa to ljubljenje, samo vas gledam

Starije osobe više nepričaju o švalerini i kafanama ,sad pričaju gde boli.![]()

Sastavilo Vecilija, Pekija zamalo, Migxiću herc trokira...
Šta da ti pričam...strašno!
Vecili nam je u najkritičnijem stanju...![]()

Jaouuu znaci takva je situacija, pa tako kazi , dodji Vecicu da te izlecim svojim bioenergicnm poljupcem
Trep , trep .![]()
'el bolje sad ?
Joj kako prija, sad mi je mnogo bolje, ali nemoj da prestaješ

Da prestajem? Ma nema teorije , ja sam se sad zaneo i gotovo , dok ne zavrsim sa tretmanom nemoj nista da me pitas![]()

Ćutaću i uživati, samo da se i ja ne zanesem![]()
Problem će nastati ako se puno zanesem pa ne čujem komande za lečenje i nastane moja instiktivna reakcija.To je plus , pacijent je ozbiljno shvatio celu tu zdravstvenu situaciju i predano se zaneo u celom tom rehabilitacionom postupku , ja to kao doktor izuzetno cenim , da znas.

Problem će nastati ako se puno zanesem pa ne čujem komande za lečenje i nastane moja instiktivna reakcija.
Šta će pomisliti ostali pacijenti![]()

Zanesi se ti slobodno , meni je milina kad cujem tako nesto , veruj mi , prosto mi toplo oko srca , a i dize mi se ta lekarska reputacija.
Ma ne mogu nista da pomisle ti si u karantinu . To uostalom nije tvoja stvar, nemoj da mi se mesas u posao molim te , to me vredja![]()

Pa mislila sam ako bude burna reakcija, znaš da kada se leči tom metodom da je reakcija nepoznata.
A što se tiče lekarske reputacije pa naravno da moram da ti je podignem, pa zašto sam izabrala tebe za doktora koji me leči![]()

Hahahah ... Slobodno Vecicu , na sve sam spreman![]()