Kafana na splavu, 2. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
joj gde je sad Blanked, što on ume da dobro cedi narandže! :lol:

Naravno da može draga!
Neka ti nama budeš lepa i zdrava! :cmok2:

E, mi ovde svi bolesni u kafani, malo uzimamo te vitamine! :lol:

010411_orangejuice.jpg

Mmmmm kako je dobraaaaaa... hvalaaaa... :heart:
Znači bolesni ste?! :sad2: evo ja ću sve da vas pazim i mazim! Stavila sam već pileću supicu za sve vas :heart:

Nova dama ,znaj da je Perino srce kao autobus za sve dame ima mesta.:rtfm:

E pa drago mi je Pero da ti je srce kao autobus :flert: sigurno će mi biti fino ovde :aha:

ma Pero ne viči na Damu, da se ne uplaši! :lol:

Ma gde da me uplaši :lol:

Ne smem puno da pričam vidiš da i Peri i migiju nije dobro, da te ne izaberu i oni za doktora:mrgreen:

Hahaha pa dobro , ako hoce i njih da lecim ajde evo jedan poljubac za sve , mada mislim da nema potrebe za tim , siguran sam da im je vec bolje

:hahaha: ala ste vi nevaljali....:hahaha:
Spoka cenim, u njegove doktorske sposobnosti ne ulazim...:lol: samo da ih ne primenjuje na meni...:hahaha:

Veco sumnjam da ce doktoru rasti reputacija ako mene leci, kao sto se to desava sa tobom,
jedino mogu meni dlake na vratu da porastu, pa ces morati da me drzis ovako ako mi se dopadne terapija,a mogu i da mu poklonim osmeh ovakav:mrgreen:
5v9o2c.jpg

uostalom pitaj doktora koliko je moguce leciti primitivne vrste

Mmmmm kako je dobraaaaaa... hvalaaaa... :heart:
Znači bolesni ste?! :sad2: evo ja ću sve da vas pazim i mazim! Stavila sam već pileću supicu za sve vas :heart:

E pa drago mi je Pero da ti je srce kao autobus :flert: sigurno će mi biti fino ovde :aha:

Ma gde da me uplaši :lol:

Ovo što si napisala sad da ćeš da nas maziš i paziš, sad će Pera odmah da dođe! :lol:

Ovde smo ti mi svi zapatili neku boles' ;)

drugarica nam je Vecic imala upalu pluća, a i ja sam se nešto noćas otkrila pa sad čekam doktora :lol:

Imamo sjajnog jednog vanzemaljskog doktora! :zper: Pluća su mu specijalnost! :lol:

...
Samo reci, ako i tebi treba neki tretman! :lol:

- - - - - - - - - -

:hahaha: ala ste vi nevaljali....:hahaha:
Spoka cenim, u njegove doktorske sposobnosti ne ulazim...:lol: samo da ih ne primenjuje na meni...:hahaha:

Veco sumnjam da ce doktoru rasti reputacija ako mene leci, kao sto se to desava sa tobom,
jedino mogu meni dlake na vratu da porastu, pa ces morati da me drzis ovako ako mi se dopadne terapija,a mogu i da mu poklonim osmeh ovakav:mrgreen:
uostalom pitaj doktora koliko je moguce leciti primitivne vrste

ni ja ne znam, jel' doktor baš specijalizirao na svim vrstama? :think: :lol:

Ovo što si napisala sad da ćeš da nas maziš i paziš, sad će Pera odmah da dođe! :lol:
drugarica nam je Vecic imala upalu pluća, a i ja sam se nešto noćas otkrila pa sad čekam doktora :lol:
Imamo sjajnog jednog vanzemaljskog doktora! :zper: Pluća su mu specijalnost! :lol:
...

Vanzemaljski doktor, kažeš?! :think:
Šta taj sve može da izleči, meni baš treba neko da me leči :lol:

- - - - - - - - - -

:bye:
zdravo svima ovde prisutnim
vem5nl.jpg

Ćao wolf :cao: kako si ti danas? :)
Uh ovu tortu nikad ne bih jela, mislim da bih umrla od šoka :lol:

...

- - - - - - - - - -

ni ja ne znam, jel' doktor baš specijalizirao na svim vrstama? :think: :lol:

ma ja sam zaostao u tom pogledu, jedino sto znam je da olizem ranu a kome bi prijalo takvo lecenje, a ne verujem da ce vulkanac uciniti to za mene:lol:

To dobro dođe posle plesne večeri, strpaju te u ta kolica i voze! :lol:

A jel' imaš ti Damo one velike štikle ili nosiš baletanke?:ceka:

Doktor nam je dobar, ali ima jednu malu fobiju, boji se onih velikih štikli?? :lol:

Msm.. ne znam na šta je sve spreman kad ih ugleda! :lol:

- - - - - - - - - -

:hahaha::fdlan::hahaha: pazi, dobro pogledaj avatar pre toga... a nadam se da nece biti krvi, ostrvim se,:lol: narav mi je takva

:eek: :eek: :eek: :eek:

Bog te mazo kad proradi zver? :rumenko: :lol:

:aaa: Doktoreeeeeeeeeeee! Hitno je! :hej: :lol:

:hahaha::fdlan::hahaha: pazi, dobro pogledaj avatar pre toga... a nadam se da nece biti krvi, ostrvim se,:lol: narav mi je takva

Videla sam ja sliku i proučila je studiozno, ništa ti ne brini :aha:
I dalje stojim iza svoje reči... boliiiiiiiiiiiiiiiiiiii kukuuuuuuuuuuuuuuuu... liži liži :lol:

To dobro dođe posle plesne večeri, strpaju te u ta kolica i voze! :lol:
A jel' imaš ti Damo one velike štikle ili nosiš baletanke?:ceka:
Doktor nam je dobar, ali ima jednu malu fobiju, boji se onih velikih štikli?? :lol:
Msm.. ne znam na šta je sve spreman kad ih ugleda! :lol:

Imam i baletanke, ali više volim da nosim štikle :aha:
Najomiljenije cipele su mi ove :flert:
20130509_184030.jpg

- - - - - - - - - -

Dobar dan svima! :D
Teso, meni jednu mineralnu vodu :D bez alkoholnih dodataka, moliću :P

Dobar dan :cao:
Kako smo ovog lepog dana? :D

Videla sam ja sliku i proučila je studiozno, ništa ti ne brini :aha:
I dalje stojim iza svoje reči... boliiiiiiiiiiiiiiiiiiii kukuuuuuuuuuuuuuuuu... liži liži :lol:

Imam i baletanke, ali više volim da nosim štikle :aha:
Najomiljenije cipele su mi ove :flert:
Pogledajte prilog 324450

- - - - - - - - - -

Dobar dan :cao:
Kako smo ovog lepog dana? :D

:pljus:
Doktor je gotov, načisto je gotov, crvene štikle su mu slabost!
Od njih se nekontrolisano trese! :lol:

Kako je Mig krenuo damo, trebaće nam i veterinar uskoro, da uspava zver, ako se otme kontroli! :lol:

..
Majko mila, osećam da mi raste temperatura :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back