vecic
Starosedelac
- Poruka
- 152.877
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li to znači da mogu i ja![]()

Ma mooze , imam ja poverenja u tebe kao na svog kolegu jer sam video da se itekako razumes u materiju![]()

Ti programerski poimovi su za mene španska sela, dosta sam večeras lupetala iako nemam temperaturu.Iskalibrirani smo![]()

Mada mi se ne svidja ta tvoja terapija ali nema veze . Laku noc Vecicu .
! 
Znaci skinuli smo temperaturu , jaoo znaci dobar samMada mi se ne svidja ta tvoja terapija ali nema veze . Laku noc Vecicu .
ps.
Tesso kasnis ceo dan , javi se na salter prvom prilikom, ugledaj se na Vecica, ona ima zelju i volju , i evo pri kraju je!
![]()
Kako ti imas srecu da naletis bas na mene , to je neverovatno . Igrom slucaja tu oblast sam usko specijalizovao .
Laku noc 
Upala plucaKako ti imas srecu da naletis bas na mene , to je neverovatno . Igrom slucaja tu oblast sam usko specijalizovao .
Zauz imaš li ti neku boljku...mora da nisi ozbiljan slučaj, čim te je doktor zaobišao..

Sve zavisi koliko hoćeš da ti traje terapija. Videla si njegov način dijagnostikovanjaZauz imaš li ti neku boljku...mora da nisi ozbiljan slučaj, čim te je doktor zaobišao..
...mada vidim da si ti izašla golišava na taj vetar, ni tebi ne gine upala pluća!![]()
...srećom imamo dr Blankeda, on je veoma perspetkivan doktor!![]()

Sve zavisi koliko hoćeš da ti traje terapija. Videla si njegov način dijagnostikovanja![]()

Nisam ja ništa videla, lepo ti ovde crno na belo tu metodu!![]()
![]()
(da vidim šta me to čeka)![]()
To je opštepoznata metoda kod vulkanaca

samo da nije bolna, ja imam nizak prag tolerancije na bol!![]()

Neosetiš bol, oni prvo daju neku vrstu anestezije, to je neka lokalna , budna si , a opet se osećaš ko u oblacimu. Čudno neko stanje![]()
ovo je jako zanimljiva metoda, budan si a osećaš se ko da si u oblacima...ja to jedino kad sanjam...

ovo je jako zanimljiva metoda, budan si a osećaš se ko da si u oblacima...ja to jedino kad sanjam...
zar ima još nešto gde se tako osećaš?![]()
![]()

jel ima mesta za mene u ovoj Kafanici? 
Dobar danjel ima mesta za mene u ovoj Kafanici?
![]()

pa naravno draga!![]()
Došla malo na splav da popiješ kaficu ili neki čaj?![]()

Hvala na dobrodošlici i zagrljaju
Dođoh malo da sa vama budem ovog prelepog dana, prvog dana proleća
Pošto ne pijem ni kafu, ni čak... jel može jedna sveže ceđena narandža?![]()