Slavenaa
Poznat
- Poruka
- 7.551
Blanked , dobro vece..nista posebno, smisljam... a ti?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jest ti opravdanje, ali ... neka bude...
a ja jos uvek smisljam... 

jest ti opravdanje, ali ... neka bude...
a ja jos uvek smisljam...
a plavusa, pa jbga...
jedino ako nisi mladozenja...![]()

Naravno, obavezno mu treba lepa pratilja da mu podigne malo rejting.![]()

Jorgova... Vece i tebi...
- - - - - - - - - -
Mislis?!![]()
Pa verujem da ti znas.. kome su potrebne, muzicke zelje...![]()

jedino ako nisi mladozenja...![]()
: , mada cu verovatno da izjavim iskreno saucesce iako niko nije umro,mozda i pustim neku suzu
I to me jos zvao da dodjem u popodnevnim casovima , eto mi prvi put prilike da ga vidim na svetlosti dana 
Helouuuu svima.....Blankito, ovo veče ti treba da bude najobičnije veče što može biti da bi sutra imao dan prelepih utisaka.![]()
, kakvih utisaka? 
Nisam , daleko bilo , mada je nesto u tom kontekstu ,jedan moj dobar prijatelj se verio , pa sam malo nervioso: , mada cu verovatno da izjavim iskreno saucesce iako niko nije umro,mozda i pustim neku suzu
I to me jos zvao da dodjem u popodnevnim casovima , eto mi prvi put prilike da ga vidim na svetlosti dana
- - - - - - - - - -
Vece , vece, kakvih utisaka?
![]()
Naravno, obavezno mu treba lepa pratilja da mu podigne malo rejting.![]()

Pa nego, ostale žene kad ga vide sa nekom ima da ih izjeda od zavisti.![]()
Ali mogao bi naHebati, pogotovo ako se nekoj od tih zavidnica zamerio...ima s njim pod da ociste

Nisam , daleko bilo , mada je nesto u tom kontekstu ,jedan moj dobar prijatelj se verio , pa sam malo nervioso: , mada cu verovatno da izjavim iskreno saucesce iako niko nije umro,mozda i pustim neku suzu
![]()

A toMa kakva pratilja, ne mogu da operisem od stola do stola tako , osecam se kao na povocu
![]()

Ali mogao bi naHebati, pogotovo ako se nekoj od tih zavidnica zamerio...ima s njim pod da ociste
![]()
- - - - - - - - - -
Pa sta si se utrtao, nije to prelazno, ne brini!![]()

![]()
- - - - - - - - - -

Ti ćeš nam reći sutra kako si se tamo proveo, s obzirom na to kako danas to prognoziraš za sutra a kao meteorolog uvek greši.![]()
Nego mi krivo sto upropastise decka ,jos je mlad , steta majke mi . Zato me i on zvao da dodjem preko dana, sto pre da odem , da mu ne kvarim raspolozenje hm.. Vidi ti sto je lukav ybt... 
Ti ne moraš da operišeš svuda nego oni tebi, pa sretni, imaju rođaka sa Vulkana.
Dabome, ima gde da čiste kujnu a to kod mene i posle besplatna večera.![]()
Nego, nemoj ga bas previse izmoriti, ostavi nesto i za mene, mislim, za moju kuhinju.... 
Ma sta imam da se provodim, doci cu "zvanicno" da zavrsimo to i da idem kuci![]()
Ma sta imam da se provodim, doci cu "zvanicno" da zavrsimo to i da idem kuci![]()
Ma zarazno je to srecom imun sam jaNego mi krivo sto upropastise decka ,jos je mlad , steta majke mi . Zato me i on zvao da dodjem preko dana, sto pre da odem , da mu ne kvarim raspolozenje hm.. Vidi ti sto je lukav ybt...
![]()
ali imunitet je mnogo varljivo stanje, ocas posla padne, i to kad se najmanje nadas... Snalazljivo zensko, nema sta!Nego, nemoj ga bas previse izmoriti, ostavi nesto i za mene, mislim, za moju kuhinju....
![]()

Naravo, samo izvoli a pre toga nešto da naradiš da bi osetila glad i žeđ sa večerom.![]()

ali imunitet je mnogo varljivo stanje, ocas posla padne, i to kad se najmanje nadas...
![]()
Ti ne moraš da operišeš svuda nego oni tebi, pa sretni, imaju rođaka sa Vulkana.![]()

Ma nek ide zivot.. evo obecavam, posticu i to od ovog momenta.....![]()