Slavenaa
Poznat
- Poruka
- 7.551
Blanked , dobro vece..nista posebno, smisljam... a ti?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jest ti opravdanje, ali ... neka bude...
a ja jos uvek smisljam...
a plavusa, pa jbga...
jedino ako nisi mladozenja...![]()
Naravno, obavezno mu treba lepa pratilja da mu podigne malo rejting.![]()
Jorgova... Vece i tebi...
- - - - - - - - - -
Mislis?!![]()
Pa verujem da ti znas.. kome su potrebne, muzicke zelje...![]()
jedino ako nisi mladozenja...![]()
Helouuuu svima.....Blankito, ovo veče ti treba da bude najobičnije veče što može biti da bi sutra imao dan prelepih utisaka.![]()
Nisam , daleko bilo , mada je nesto u tom kontekstu ,jedan moj dobar prijatelj se verio , pa sam malo nervioso: , mada cu verovatno da izjavim iskreno saucesce iako niko nije umro,mozda i pustim neku suzu
I to me jos zvao da dodjem u popodnevnim casovima , eto mi prvi put prilike da ga vidim na svetlosti dana
- - - - - - - - - -
Vece , vece, kakvih utisaka?
![]()
Naravno, obavezno mu treba lepa pratilja da mu podigne malo rejting.![]()
Pa nego, ostale žene kad ga vide sa nekom ima da ih izjeda od zavisti.![]()
Nisam , daleko bilo , mada je nesto u tom kontekstu ,jedan moj dobar prijatelj se verio , pa sam malo nervioso: , mada cu verovatno da izjavim iskreno saucesce iako niko nije umro,mozda i pustim neku suzu
I to me jos zvao da dodjem u popodnevnim casovima , eto mi prvi put prilike da ga vidim na svetlosti dana
![]()
A toMa kakva pratilja, ne mogu da operisem od stola do stola tako , osecam se kao na povocu
![]()
Ali mogao bi naHebati, pogotovo ako se nekoj od tih zavidnica zamerio...ima s njim pod da ociste
![]()
- - - - - - - - - -
Pa sta si se utrtao, nije to prelazno, ne brini!![]()
Ali mogao bi naHebati, pogotovo ako se nekoj od tih zavidnica zamerio...ima s njim pod da ociste
![]()
- - - - - - - - - -
Ti ćeš nam reći sutra kako si se tamo proveo, s obzirom na to kako danas to prognoziraš za sutra a kao meteorolog uvek greši.![]()
Ti ne moraš da operišeš svuda nego oni tebi, pa sretni, imaju rođaka sa Vulkana.
Dabome, ima gde da čiste kujnu a to kod mene i posle besplatna večera.![]()
Ma sta imam da se provodim, doci cu "zvanicno" da zavrsimo to i da idem kuci![]()
Ma sta imam da se provodim, doci cu "zvanicno" da zavrsimo to i da idem kuci![]()
Ma zarazno je to srecom imun sam jaNego mi krivo sto upropastise decka ,jos je mlad , steta majke mi . Zato me i on zvao da dodjem preko dana, sto pre da odem , da mu ne kvarim raspolozenje hm.. Vidi ti sto je lukav ybt...
![]()
Snalazljivo zensko, nema sta!Nego, nemoj ga bas previse izmoriti, ostavi nesto i za mene, mislim, za moju kuhinju....
![]()
Naravo, samo izvoli a pre toga nešto da naradiš da bi osetila glad i žeđ sa večerom.![]()
ali imunitet je mnogo varljivo stanje, ocas posla padne, i to kad se najmanje nadas...
![]()
Ti ne moraš da operišeš svuda nego oni tebi, pa sretni, imaju rođaka sa Vulkana.![]()
Ma nek ide zivot.. evo obecavam, posticu i to od ovog momenta.....![]()