Kafana na splavu, 1. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jedino ako nisi mladozenja...:think:

Nisam , daleko bilo , mada je nesto u tom kontekstu ,jedan moj dobar prijatelj se verio , pa sam malo nervioso :huh: : , mada cu verovatno da izjavim iskreno saucesce iako niko nije umro,mozda i pustim neku suzu :sad2: I to me jos zvao da dodjem u popodnevnim casovima , eto mi prvi put prilike da ga vidim na svetlosti dana :rotf:

- - - - - - - - - -

Helouuuu svima.....Blankito, ovo veče ti treba da bude najobičnije veče što može biti da bi sutra imao dan prelepih utisaka. :aha:

Vece , vece :lol: , kakvih utisaka? :ceka:

Nisam , daleko bilo , mada je nesto u tom kontekstu ,jedan moj dobar prijatelj se verio , pa sam malo nervioso :huh: : , mada cu verovatno da izjavim iskreno saucesce iako niko nije umro,mozda i pustim neku suzu :sad2: I to me jos zvao da dodjem u popodnevnim casovima , eto mi prvi put prilike da ga vidim na svetlosti dana :rotf:

- - - - - - - - - -
Vece , vece :lol: , kakvih utisaka? :ceka:

Ti ćeš nam reći sutra kako si se tamo proveo, s obzirom na to kako danas to prognoziraš za sutra a kao meteorolog uvek greši. :D

Pa nego, ostale žene kad ga vide sa nekom ima da ih izjeda od zavisti. :zcepanje:

:zcepanje: Ali mogao bi naHebati, pogotovo ako se nekoj od tih zavidnica zamerio...ima s njim pod da ociste :metla2: :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Pa sta si se utrtao, nije to prelazno, ne brini!:zcepanje:

Poslednja izmena od moderatora:
A to :D Ma kakva pratilja, ne mogu da operisem od stola do stola tako , osecam se kao na povocu :p

Ti ne moraš da operišeš svuda nego oni tebi, pa sretni, imaju rođaka sa Vulkana. :zper:

:zcepanje: Ali mogao bi naHebati, pogotovo ako se nekoj od tih zavidnica zamerio...ima s njim pod da ociste :metla2: :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Dabome, ima gde da čiste kujnu a to kod mene i posle besplatna večera. :lol:

Ti ćeš nam reći sutra kako si se tamo proveo, s obzirom na to kako danas to prognoziraš za sutra a kao meteorolog uvek greši. :D

Ma sta imam da se provodim, doci cu "zvanicno" da zavrsimo to i da idem kuci z:p

Ma zarazno je to srecom imun sam ja z:hm: Nego mi krivo sto upropastise decka ,jos je mlad , steta majke mi . Zato me i on zvao da dodjem preko dana, sto pre da odem , da mu ne kvarim raspolozenje hm.. Vidi ti sto je lukav ybt... :think:

Ma sta imam da se provodim, doci cu "zvanicno" da zavrsimo to i da idem kuci z:p

Ma zarazno je to srecom imun sam ja z:hm: Nego mi krivo sto upropastise decka ,jos je mlad , steta majke mi . Zato me i on zvao da dodjem preko dana, sto pre da odem , da mu ne kvarim raspolozenje hm.. Vidi ti sto je lukav ybt... :think:

:zcepanje: ali imunitet je mnogo varljivo stanje, ocas posla padne, i to kad se najmanje nadas... ;)

:zcepanje: ali imunitet je mnogo varljivo stanje, ocas posla padne, i to kad se najmanje nadas... ;)

HAhaha , neka neka , pomeri se s' mesta :p

Ti ne moraš da operišeš svuda nego oni tebi, pa sretni, imaju rođaka sa Vulkana. :zper:

A to i nije daleko od istine, ponekad i imam utisak u takvim situacijama kao da sam pao sa Marsa , ono dosla nepoznata persona , svi muk , ko da me us*ali golubovi , zato mrzim takve stvari.

Srecom doci ce valjda moje "kolege" pa nece da mi bude dosadno :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back