Kafana na splavu, 1. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam ja veliku konkurenciju što se slatkiša tiče.
Dobro je što je ovo kafana a ne poslastičarnica, gazdarica bi brzo bankrotirala pored nas :rumenka:

tumblr_inline_moyifxOIk61qz4rgp.gif

images

:zcepanje: :rotf:

Ijao, hvala ,koji da izaberem :zblesav: Nista , posto ne volim ja bas ove sarene "glazure" valjda se niko nece buniti ako ih budem poskidao, a i zanimljivo mi je da skidam, dodje mi kao zanimacija :p

Jest, teško je za izbor, pa najlakše je reći 'eci peci pec', a da bi ih skidao, mislim da je nemoguće jer to ide u kompletu jer su kupaći kostimi slepljeni na kolačiće i takooooo.....:cool:

:rotf: Znaci hocete da me se otarasite pe vremena, neka , neka , umesto da vam bude drago sto sam kao "tudjin" poceo da pokazujem interesovanje za ..... . odlepljivanjem , vi tako . :p

Pa šta ima tu bude čudno, dosta si upoznao o nama, a sada mi malo o tvojim običajima, odatle te posmatramo a pri tom se ne raskidamo s tobom. :lol:

JC_hmmm.gif
Jel' to ovim:

dron-barato-que-te-sigue-2.jpeg

Taj. :lol:

A i ti nasao da se spustis bas medju forumase ...
smileys-afraid-618042.gif

Mi smo po tom pitanju gori od tebe, inace ne bi smo visili ovde po forumu, ... nego bi radili pametnije stvari.
twitch_2_by_mirz123-d4hdenc.gif

Moram, moram, to mi je zadatak da proucavam psihologiju javnog mnjenja , inace ne bih ja , imam ja dosta pametnijih stvari da radim ( da bude veca ironija i imam :rotf:) , mislite da ja to volim , :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back