vecic
Starosedelac
- Poruka
- 152.877
e milane milane![]()
Pomagaj Proko, ja bi nešto da popijem, a vidi kako se pojedinci ponašaju. Hoće da me oteraju iz kafane još gore da me bace u mutno Dunavo.
Od straha treba mi nešto žestoko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e milane milane![]()
Vala nista ti nece pomoci. ... Toliko sam strasan! ...Pomagaj Proko, ja bi nešto da popijem, a vidi kako se pojedinci ponašaju. Hoće da me oteraju iz kafane još gore da me bace u mutno Dunavo.
Od straha treba mi nešto žestoko.
Gospode! ... sto ti je zensko ... ni sigurnu smrt ne shvata ... dok je u oci gleda!

Gospode! ... sto ti je zensko ... ni sigurnu smrt ne shvata ... dok je u oci gleda![]()
Dakako, ... bas to znaci! ...To znači da smo mi ženske mnogo hrabrije od muškaraca
Dakako, ... bas to znaci! ...![]()
Dok racun ne bi stigao, procitala bi mi sa ledja ...Šta bi bilo da si sok morao da platiš,![]()
Dok racun ne bi stigao, procitala bi mi sa ledja ...
![]()
Eno je na dasci. ... Samo napred ...
![]()

Vidim, , nakon ponoci radi metla, a prepodne u drugoj kafani oklagija , fino ste se organizovale 
Vidim, , nakon ponoci radi metla, a prepodne u drugoj kafani oklagija , fino ste se organizovale
![]()

Steta ode ti milan, a taman sam hteo da posmatram akrobaciju .Tu smo svi Vecicu , nemas gde da pobegnes , ne vredi ti ni ta metlaSteta ode ti milan, a taman sam hteo da posmatram akrobaciju .

To je sto se tebe tice, a sta metla kaze? ..... Moja metla služi kao prevozno sredstvo da se udaljim sa neželjenog mesta. Nikakvo nasilje ne opravdavam![]()