nije_lako
Elita
- Poruka
- 21.493
mmmmm kako si samo pogodila šta volim![]()
![]()
Planula je malo pre Simkica od 150 gr a da nisam trepnula...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mmmmm kako si samo pogodila šta volim![]()
![]()

Planula je malo pre Simkica od 150 gr a da nisam trepnula...![]()
![]()

Planula je malo pre Simkica od 150 gr a da nisam trepnula...![]()
![]()

Imam ja veliku konkurenciju što se slatkiša tiče.
Dobro je što je ovo kafana a ne poslastičarnica, gazdarica bi brzo bankrotirala pored nas![]()

Mogu ti reći da je to mnogo šećera, opet mi je mukica ...znači nisam jedina ovde takva
ima nas još![]()
...moraću da prilegnem...

Hvala svim momcima i džentlmenima![]()
.....
- - - - - - - - - -
Evo kafana časti nešto specijalno![]()
![]()
Nista , posto ne volim ja bas ove sarene "glazure" valjda se niko nece buniti ako ih budem poskidao, a i zanimljivo mi je da skidam, dodje mi kao zanimacija 
Ijao, hvala ,koji da izaberemNista , posto ne volim ja bas ove sarene "glazure" valjda se niko nece buniti ako ih budem poskidao, a i zanimljivo mi je da skidam, dodje mi kao zanimacija
![]()

Jest, teško je za izbor, pa najlakše je reći 'eci peci pec', a da bi ih skidao, mislim da je nemoguće jer to ide u kompletu jer su kupaći kostimi slepljeni na kolačiće i takooooo.....![]()

Samo da ne odlepe oni tebe ...Ma odlepicu ih nema da brines![]()

HAHAHASve je moguce
![]()

Pa eto tebe ću dronom pošaljem nazad odakle si došao i snimiti te tamo.![]()
Znaci hocete da me se otarasite pe vremena, neka , neka , umesto da vam bude drago sto sam kao "tudjin" poceo da pokazujem interesovanje za ..... . odlepljivanjem , vi tako . 
Pa eto tebe ću dronom pošaljem nazad odakle si došao i snimiti te tamo.![]()
Znaci hocete da me se otarasite pe vremena, neka , neka , umesto da vam bude drago sto sam kao "tudjin" poceo da pokazujem interesovanje za ..... . odlepljivanjem , vi tako .
![]()

Jel' to ovim:![]()
![]()

A i ti nasao da se spustis bas medju forumase ...Znaci hocete da me se otarasite pre vremena, neka , neka , umesto da vam bude drago sto sam kao "tudjin" poceo da pokazujem interesovanje za ..... . odlepljivanjem , vi tako .
![]()
A i ti nasao da se spustis bas medju forumase ...![]()
Mi smo po tom pitanju gori od tebe, inace ne bi smo visili ovde po forumu, ... nego bi radili pametnije stvari.![]()
) , mislite da ja to volim , 
Blago tebi! ... Sto ti je posao ... !Moram, moram, to mi je zadatak da proucavam psihologiju javnog mnjenja , inace ne bih ja , imam ja dosta pametnijih stvari da radim ( da bude veca ironija i imam) , mislite da ja to volim ,
![]()

I sta bi ti sada? Da otvori kupleraj?Društvo se skupilo, niko ništa ne pije, samo pričaju o odlepljivanju i gaćama. Gazdarica će zatvoriti kafanu zgog slabog prometa.![]()
I sta bi ti sada? Da otvori kupleraj?![]()

Eno je na dasci. ... Samo napred ...... A i gde je knjiga utisaka gostiju da se žalim.![]()