Kafana na splavu, 1. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:eek: stvarno isto...
..
možda one nešto bolje rade, msm., bruje, zuje, signaliziraju? :rumenko:

...
izvini Blanked, sramota me je, ali znaš da sam ja ljubopitljiva :lol:

E to je vec nesto drugo , mi nemamo tamo to vase , kako vi to zovete "udvaranje" jel? Mislim cemu ti zivotinjski bespotrebni "rituali" , nego lepo , dobar dan, dobar dan, izvolite , ja bih to i to , i tjao :rotf:

Steta , nije tu bobuljka, ona je uvek lepo predstavljala tu moju kulturu :rotf:

Da su bolje ne bi on bio ovde na Zemlji nego bi bio sa njima. Folirant, neveruj ništa
:zag:
znaš šta Veco, kako ti analiziraš, ja bi rekla da si ti doktor psihoanalize! :lol:
..
moram još da se usavršavam, ne vredi :lol:

- - - - - - - - - -

Jel? Pa to i nije tako lose, Tesso naruci mi tamo 2-3 kila tih ludara , izgleda da jedino tako mogu da dobijem neko strahopostvanje ovde, kad vec nista drugo ne pali :p

ja čitam i ne verujem..:lol:
šta bi tek bilo da si se najeo tih opasnih afričkih biljaka :lol:

- - - - - - - - - -

E to je vec nesto drugo , mi nemamo tamo to vase , kako vi to zovete "udvaranje" jel? Mislim cemu ti zivotinjski bespotrebni "rituali" , nego lepo , dobar dan, dobar dan, izvolite , ja bih to i to , i tjao :rotf:

Steta , nije tu bobuljka, ona je uvek lepo predstavljala tu moju kulturu :rotf:

Stvarno gde je ta Bobuljka kad mi je najpotrebnija :think:
...
Tako mi i treba kad sam gledala možda 1 ipo epizodu! :sad2:

Znači kažeš Dobar dan! Dobar dan! Molim kilo mesa, zapakujte mi! :lol:
..
msm. tako nešto :lol:

Pa vi to ko da idete u prodavnicu, a jel i plaćate. Ako plaćate to ima i kod nas kod plavog mosta.:aha:

Ma nee, kakvo placanje , fuj! , kod nas je socijalisticko uredjenje visoko razvijeno, toga nema tamo , recimo nesto kao "imate li upaljac" imam / nemam , hvala lepo , dovidjenja.

Ma nee, kakvo placanje , fuj! , kod nas je socijalisticko uredjenje visoko razvijeno, toga nema tamo , recimo nesto kao "imate li upaljac" imam / nemam , hvala lepo , dovidjenja.

ma ima neke nedoslednosti u tvojoj priči Blanked...
ako ste vi Vulkanci rezervisani, onda su i te svemirske šmizle uzdržane :lol:

Ma kako si se ti naveo na zemaljski pomalo agresivan pristup? :lol:

ma ima neke nedoslednosti u tvojoj priči Blanked...
ako ste vi Vulkanci rezervisani, onda su i te svemirske šmizle uzdržane :lol:

Ma kako si se ti naveo na zemaljski pomalo agresivan pristup? :lol:

Pa hteo ne hteo morao sam da se adaptiram, doduse , ja sam ipak jednom polovino zemljanin, pa mi je to olaksavajuca okolnost no sto je slucaj sa mojim zemljacima :mrgreen:

Tamo se nezna ko skim kako gde. To vam sve onako usput dođe. Pa što pobeže ovde, da se mučiš :zcepanje:

Pa mi na to gledamo kao na neku formalnost , ne razumem cemu tolika filozofija oko svega toga :p Ma ne bih ja , nego me poslase ovde , sta cu :sad2:

---------------------------

Elem.. kasno je , a i imam jos par obaveza da zavrsim pre no sto legnem , zelim vam laku noc ;)

oopmm-1.jpg

dobro jutro :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back