Kafana MEČ LOPTA

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A SportKlub, SportKlub+ kanal(i)?
Zar oni nece prenositi US Open???????
B92?
Otkud sada Prva da prenosi, nemam nista protiv, neka prenosi, ali zasto tek od cetvrtfinala?
Je`l to definitivno?
Poludela sam.

Ako me Sport Klub i Sport Klub Plus iznevjere, ima da poludim i ja .
B92, na TOTALU traze dodatnu uplatu koju ne mogu da ostvarim .
Razlog jer ce pravo otkupiti neka televizija sa TOTAL paketa.

Poslednja izmena:
Evo malo osvjezenje za moje drugare sa TENISA...
77502510_5.jpg

Sonja,
Znam iz iskustva kako to izgleda kada se dese elementarne nepogode u A.
Doduse, nisam zivela na jugu, niti na istocnoj obali, nego na onoj drugoj, ali i tamo gore, na dalekom severo-zapadu A. - ume da bude zahebato.

Sonja,
Znam iz iskustva kako to izgleda kada se dese elementarne nepogode u A.
Doduse, nisam zivela na jugu, niti na istocnoj obali, nego na onoj drugoj, ali i tamo gore, na dalekom severo-zapadu A. - ume da bude zahebato.

arvena,eto i sama si napisala da znas iz iskustva kako to izgleda kad se dese elementarne nepogode!
Zato sam i napisala -bolje i vruc vetar nego ne daj Boze tornada itd.da ne bi bilo zahebato kak si napisala!
:hvala::cao:

Da se i Nemci oglase o nasem Noletu. Dugo sam vec u cekanju njihovog "objektivnog" misljenja.

Ipak, svaka cast, izmedju ostalih superlativa, naveli su citat sa intervjua od Legende Trenera Nick-a Bolletteri-a: Djokovic je najkompletniji igrac svih vremena, snaga, brzina i tehnika. Niko u istoriji tenisa nije imao takav paket kao on.

Hvala im na priznanju:D

A u prognozi Eurosport-a stoji doslovno:
Djokovic je, rame tu ili tamo, momentalno sa velikim rastojanjem najbolji igrac sveta. Sve drugo osim pobede na US Open-u bi bilo veliko iznenadjenje.

Iz njihovog pera u prave usi:D

:pivce:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back