Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E66EF392-24D4-42E7-9162-3E5224EB4E1D.jpeg

https://www.b92.net/bbc/index.php?yyyy=2020&mm=09&dd=22&nav_id=1736659

21. mart 2021. Dan kada ce No1e imati najvise nedelja na prvom mestu ATP liste.
Ostali rekordi detaljno opisani u tekstu.
Не сећам се кад је Ноле добио Надала на РГ? Победио га Соделинг када је РФ освојио, па га победио Вавринка па после освоји, а када је Ноле узео трофеј, победивши марија, тада се Рафа повукао у 4-финалу

Nalupao ga je 2015-te u cetvrtfinalu pre Mareja kad je igrao 4 dana za redom, onda dosao u finale da igra sa Vavrinkom, dobio prvi set i stao nije vise imao snage. A Vavrinka ko na steroidima, igrao sa Federerom, a posle toga sa Tsongom.

Vavrinka nije igrao sa Nadalom 2015te, bio je u laksem delu zreba. Mislim to se pravio zreb za Federera ne za Vavrinku, on je tu upao slucajno, a Nadal, Marej i Nole u istom delu zreba.

KARIKATURA NOVAKA IZAZVALA BURU! Za neke urnebesno, za neke UVREDA! Evo kako su PONIŽENI Federer i Nadal, a tek će se o ovome dugo pričati!

M.D.S.
23.09.2020. 17:59 (jos nema linka)

Srbin je po peti put najbolji na ATP turniru u Rimu, a to je inspirisalo mnoge umetnike da na neobičan način prikažu njegov trijumf.

Novak Đoković je slavio na trećem uzastopnom turniru 1000 serije ove sezone, a da uopšte nije ni igrao najbolje što zna. Večni grad je jedan od onih bez kojih se istorija sveta ne može zamisliti, a čuveno Rimsko carstvo je zauvek promenilo mapu "starog sveta". Upravo zbog toga je autor karikature Aladin Tabaković odlučio da Srbina pokaže kao rimskog imperatora. Kao cezara sa lovorovim vencem oko glave, krunom na glavi, te crveno-plavo-belim detaljima koji simbolišu zastavu Srbije.

Čitava scena je postavljena u areni koja podseća na čuveni Koloseum u kome su se odvijale gladijatorske borbe. Umesto loptice Novak na tlo baca korona virus, a u džaku uz njegovu togu nalaze se trofeji koje je prethodno osvojio u Sinsinatiju i Dubaiju ove godine. Na "semaforu" je ispisan broj 46 (broj masters titula koje je Srbin podigao) dok je na nebu ispisano "Forza Roma", poruka koju je Đoković više puta ponovio.

Ipak, centralni deo karikatura okupiraju dva, deluje starija, lava. Nimalo slučajno su mnogi pomislili da je ovo aluzija na vremešne Rodžera Federera i Rafaela Nadala koji su stariji od Srbina. Mnogi su ovo doživeli kao poniženje dva velika šampiona jer slika nosi poruku da su oni prosto prestari, ali i da se, recimo to najblaže moguće, nalaze u podređenom položaju u odnosu na vladara.

P.S. Ma ceo clanak moze da bude crven i boldovan.

https://www.alo.rs/sport/tenis/novak-je-sada-za-njih-zombi/343164/vest

"On mora da bude vatren, emotitivan, bilo da mu ide na terenu ili ne. Samo tako on igra najbolji tenis.
U Rimu se Novak oslobodio,naročito kada se publika vratila na tribine. Bilo je i urlika, psovki...
- Ne sme da se zavuče u školjku ako hoće da bude onakav igrač kakav jeste u suštini. Mora da bude neustrašiv. Takav je bio u Rimu i upalilo je - zaključio je Kurijer".

Slazemo se i mi. Bas takav mora biti.

Promene na Rolan Garosu – Nadal će biti ljut
https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2020&mm=09&dd=23&nav_id=1737020
Sa drugačijim lopticama će se igrati na RG navodno bržim što ne odgovara Rafalini, plus što će se igrati u 10 mesecu a ne u 6 pa će tako biti hladnije i niže temperature. Muka po Rafalinu i njegov topspin

Nadal je, boga mi, pretnja i mimo šljake tako da me ne sekiraju ove sitnice... i dalje je prvi favorit za RG... nakon njega Tim i onda NOLE u zavisnosti od toga kako uđe u drugu sedmicu...

Po meni je Nole prvi favorit, zatim Rafalina pa Thiem, ovi ostali tipa Medved, Agut, Švarcika mogu Noleta samo dobro izmorit, svi ovi uglavnom koji su baselineri i koji nisu preveć agresivni. Pretnja je ako sa Medvedeom igra ebačkih 5 setova pa mu dođe odmorni Thiem, ipak nadam se da je fortuna na Noletovoj strani pa da gledamo SF Thiem vs Rafalina

Kakva namestaljka od zreba.

Opet svi u Novakovom delu Kacanov, oba spanca i Agut i Busta dve mine, Beretini, Medvedev, Rublev, Sapovalov, Dimitrov, Cicipas.

Kod Nadala Zverev i u polufinalu Tim. I Monfils kao 8. nosilac.
.
Od prvih 10 nosilaca 6 je kod Novaka, a 4 kod Nadala. Pa stvarno smejurija

Po meni je Nole prvi favorit, zatim Rafalina pa Thiem, ovi ostali tipa Medved, Agut, Švarcika mogu Noleta samo dobro izmorit, svi ovi uglavnom koji su baselineri i koji nisu preveć agresivni. Pretnja je ako sa Medvedeom igra ebačkih 5 setova pa mu dođe odmorni Thiem, ipak nadam se da je fortuna na Noletovoj strani pa da gledamo SF Thiem vs Rafalina

Thiemu šljaka leži mnogo bolje nego NOLETU.
Evo imaćemo priliku da pogledamo polufinale, ukoliko do njega dođe. Ako bude igrao sa Nadalom, dajem 51% na Thiema. A ukoliko bude sa NOLETOM igrao finale, biće krvavih pet setova i od mene 50%:50% što se tiče favorita.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back