Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ko uopšte ovde traži da se netestirana vakcina nameće ljudima? Zli Bil Gates? :D
Mackoni sada smo svi u izolaciji , pljuste razne verzije oko vakcine .Svi smo zateceni raznim misljenjima , sami se pitamo sto ce sve biti kad ovo ludilo prodje .
Novak je bio hrabar i rekao je svoj sud o vakcini .Mozda vise zna od mene i tebe .Nije Nole to rekao tek tako .Drago mi je sto si opet tu .Salila sam se sa ILKETOM jer si ti njegov drug a i moj kao god se nadmetali u misljenjima .Pozdrav ... :heart: :heart: :heart:

Mackoni sada smo svi u izolaciji , pljuste razne verzije oko vakcine .Svi smo zateceni raznim misljenjima , sami se pitamo sto ce sve biti kad ovo ludilo prodje .
Novak je bio hrabar i rekao je svoj sud o vakcini .Mozda vise zna od mene i tebe .Nije Nole to rekao tek tako .Drago mi je sto si opet tu .Salila sam se sa ILKETOM jer si ti njegov drug a i moj kao god se nadmetali u misljenjima .Pozdrav ... :heart: :heart: :heart:

Od mene ne zna više sigurno :)

Nemoj ga precenjivati, to on malo načuje od Jelene pa filozofira...

Pozdrav drugarice!

94903673_548922602719677_6222995410510787711_n.jpg

Jedino ne znam ko je u zelenoj majici.

https://www.espreso.rs/sport/tenis/546421/eto-nama...

Poceo da se igra tenis u Nemackoj. Istina egzibicioni. Izgleda da je to to.

Dule, ne bih rekao da je to to. Za ATP turnire treba prvo da prođe virus u najvećem dijelu svijeta. Danas sam nešto slušao na tv: kad se počne igrati tenis neće moći oba igrača da budu na mreži. Nisam načisto da li je to zvanično, ili samo prijedlog. I prvo vrijeme kad krene igra biće bez publike.

Dule, ne bih rekao da je to to. Za ATP turnire treba prvo da prođe virus u najvećem dijelu svijeta. Danas sam nešto slušao na tv: kad se počne igrati tenis neće moći oba igrača da budu na mreži. Nisam načisto da li je to zvanično, ili samo prijedlog. I prvo vrijeme kad krene igra biće bez publike.

Bilo na TV Dnevniku. Video sam svojim ocima neki sljakasti teren. Kao nece biti linijskih sudija, skupljaca loptica i tako to. Neka nebuloza, ali bajagi jeste tenis.

Bilo na TV Dnevniku. Video sam svojim ocima neki sljakasti teren. Kao nece biti linijskih sudija, skupljaca loptica i tako to. Neka nebuloza, ali bajagi jeste tenis.
Ti znaš da u normalna vremena igram kladionicu. Ima oko 7 dana da sam otvorio njihov sajt da vidim ponudu. I tada je bilo nekog egzibicionog tenisa, ali igrali anonimusi.
Hvala za informaciju za sudije i klince, to nisam znao. Ne vidim kako se može igrati egzibicija ako nema skupljača lopti.

I šta sad ti tu vidiš? Da poziva narod da se ne vakciniše? Priča o sebi a ti mu prigovaraš. :dash:
Po kojoj to etici, logici i po kom pravu ti njemu braniíš da iznese svoje mišljenje? :sad2:

Ovde je trebalo da to vesto precuti. Problem je u tome, vec sam rekao, sto je nas narod malo "blesav". Pre ce slusati njega nego doktore. Ispostavilo se da je to tacno. Telegraf pravio anketu. 70% poslusalo bi Noleta. Ovde da Nole nesto kaze ni misljenje akademika bilo bi nistavno. A on: njegovo telo - njegova odluka. Bez ikakvih izjava. Uradi sta hoce i mirna Backa. Ma lepo rece Sibirski "izleteo se bez ikakve potrebe".

Ti znaš da u normalna vremena igram kladionicu. Ima oko 7 dana da sam otvorio njihov sajt da vidim ponudu. I tada je bilo nekog egzibicionog tenisa, ali igrali anonimusi.
Hvala za informaciju za sudije i klince, to nisam znao. Ne vidim kako se može igrati egzibicija ako nema skupljača lopti.

Ne vidim ni ja. Pricao je spiker jos nesto u vezi publike, ali dok sam se snasao on zavrsi.

LEPE VESTI ZA LJUBITELJE TENISA: U maju egzibicija u Nemačkoj

Ljubitelji tenisa poželeli su se belog sporta. Svi smo navikli da tokom cele godine gledamo spektakularne forhende, bekhende, voleje…

Ipak, ove godine su zbog pandemije koronavirusa brojni turniri otkazani.

Prema poslednjim informacijama zvanični mečevi bi mogli da počnu 13. jula.

A u međuvremenu, Nemačka je rešila da organizuje egzibicioni turnir koji bi trebalo da se održi početkom maja.

Po svemu sudeći, domaćin će biti grad Her-Grenchauzen.

Turnir je planiran za prvi maj, a igraće se bez publike. Na terenu neće biti skupljača lopti i teniskih sudija, već samo igrači i glavni sudija.

Turnir će trajati četiri dana, a nastupiće osam igrača.

Neće učestovati niko iz prvih 100 na svetu. A prve zvezde će biti Janik Hanfman, 143. reket planete i harizmatični Dastin Braun 239. teniser sveta.

Nadamo se da će ovakvih turnira biti što više i da će okupiti i one najbolje tenisere sveta.

Ne znam da li je to ovo. Pise za skupljace lopti i linijske sudije

Poslednja izmena:
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?nav_id=1679476

Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas se uključio uživo na svom nalogu na Instagramu sa prvom epizodom svog novog projekta "Samosavladavanje". Đoković je najavio da će svake srede sa prijateljem Šervinom Džafarijehom razgovarati o različitim temama, kako bi pokušali da poboljšaju opštu dobrobit i zdravlje ljudi i ovog puta su pričali o nameri i disciplini.

Ilke spasavaj ako boga znas. Ovaj nas Nole, izgleda, opet poceo da zastranjuje. Gde ih samo nalazi. Ili, sto je verovatnije, nalaze oni njega. Dobar je ko hleb pa se ovakvi tipovi lepe na njega ko muve. Sve mi ovo lici na nekog novog Imaza sto ti rece Mamlaza. Bilo bi divno kada bih gresio i ovaj mu tip doneo nesto novo i bolje od onog sto sada ima. Kako ja mislim da Nole vec sada ima sve sto mu treba cini mi se da mu je ovakva pomoc nepotrebna i samo neka mu ne nanese stetu kao ona sa Imazom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back