Kafana MEČ LOPTA vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad sam primetio jedan komentar u vezi Noleta i gurua...

"Ma da - čist egoizam. Ti si centar sveta, tebi je omogućeno da pikanjem loptice preko mreže zarađuješ milione, ali je zato taj bog, ta viša sila u potpunosti zanemarila potrebe miliona dece koji umiru od gladi ili čija je jedina želja, ne namera da pojedu nešto u toku dana. Ali jok more bog je hteo da baš ti zaradiš 50 miliona. Ko j*** ovu mizernu decu što nemaju namere da postanu najbolji (šta god), nego samo hoće da prežive. Ko im j*** mater. "

https://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=1679476

Nije lepo da ga tako kritikuju, ipak je on najveći Srbin svih vremena :D

Nije nikakav problem što ga kritikuju. Ne slažem se sa komentarom. Da li je Nole nešto zgriješio što je igrajući tenis zaradio toliko novca? Da li su nešto zgriješili Rodžer i Rafa? Nisu, čitav život su posvetili tenisu mukotrpno radeći da bi postigli što su postigli. Noletu se ne može prigovoriti koliko je dao u dobrotvorne svrhe. Ne bi rekao da su druga dvojica dala više. Taj komentar je baš bezveze, ne znam šta te privuklo da ga staviš.

Sad sam primetio jedan komentar u vezi Noleta i gurua...

"Ma da - čist egoizam. Ti si centar sveta, tebi je omogućeno da pikanjem loptice preko mreže zarađuješ milione, ali je zato taj bog, ta viša sila u potpunosti zanemarila potrebe miliona dece koji umiru od gladi ili čija je jedina želja, ne namera da pojedu nešto u toku dana. Ali jok more bog je hteo da baš ti zaradiš 50 miliona. Ko j*** ovu mizernu decu što nemaju namere da postanu najbolji (šta god), nego samo hoće da prežive. Ko im j*** mater. "

https://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=1679476

Nije lepo da ga tako kritikuju, ipak je on najveći Srbin svih vremena :D

Sta otvarao si komentare onog clanka? Meni je pravo cudo toliko komentara koji ne daju Noletu za pravo. To nikad nisam video. Znaci po velikoj veci je "preterao". Meni su neki bas puni humora. Vrcavog. Ja vise volim takve.

Popuštajte mere, jer će ovaj da krene mislima da zaustavlja rotaciju planete kao Cane Vukić Prebranac...

Kuku meni da mu nisu sipali drogu u doping?

A ovaj je mi je pomalo tuzan jer je istinit.
Jako bogati ljudi su cesto jako lakovjerni, osobito ako su prva generacija bogatasa, to su oni koje zovu new money. Povjeruju da su posebni da samo oni mogu nesto razumjeti sto niko jos nije smislio... Old money pak jako polaze na obrazovanje i ovo im je jako tesko, ako ne i nemoguce prodati. Zao mi je sto je Novak toliko naivan i lakovjeran.

P.S. Ilke da li si i ti citao komentare? Ima ih "opasno" istinih.

Poslednja izmena:
Nije nikakav problem što ga kritikuju. Ne slažem se sa komentarom. Da li je Nole nešto zgriješio što je igrajući tenis zaradio toliko novca? Da li su nešto zgriješili Rodžer i Rafa? Nisu, čitav život su posvetili tenisu mukotrpno radeći da bi postigli što su postigli. Noletu se ne može prigovoriti koliko je dao u dobrotvorne svrhe. Ne bi rekao da su druga dvojica dala više. Taj komentar je baš bezveze, ne znam šta te privuklo da ga staviš.

Zbog prve rečenice najviše...

Da vas obavijestim da sam otvorio novu temu na Blogovima o Arno Gujonu, pa ako nekog zanima može tamo da pogleda. Po pravilniku blogova na Krstarici u blogu ne smije biti politike. Zato sam morao cenzurisati i Vikipedijinu biografiju, zatim više od pola youtube klipova nisam mogao staviti. A nisam o njemu pravio temu sa namjerom da to završi u blogovima. Mislio sam da tema o njemu ima mjesta negdje na forumu. Onda se ispostavilo da može jedino na Politiku. Tamo nipošto nisam htio i onda je na kraju nađen kompromis da bude blog.

KAKVA LJUDINA, DA LI JE OVO MOGUĆE?! Nakon poklonjenih milion evra Švajcarskoj, Federer dao istu svotu i za gladnu decu svoje "druge domovine"

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 07.05.2020. 21:30

U vreme kada nema tenisa, najbolji igrači i igračice sveta trude se da budu korisni van terena. To svakoga dana dokazuju baveći se humanitarnim radom.

Rodžer Federer je tako preko svoje fondacije donirao milion dolara za obezbeđivanje hranljivih obroka za 64.000 dece u Africi.

KOVID-19 je globalna zdravstvena i ekonomska kriza. Kao humanitarni odgovor, Fondacija „Rodžer Federer” dodelila je milion američkih dolara za obezbeđivanje hranljivih obroka za 64.000 dece i za njihove porodica u Africi - navodi se u saopštenju.

Podsetimo, Rodžerova majka je iz Južne Afrike i zbog toga jedan od najboljih tenisera sveta svih vremena stalno pomaže ugroženima ne samo u ovoj zemlji već i na celom afričkom kontinentu.

Inače, zajedno sa suprugom Mirkom, Rodžer je već donirao milion franaka kao pomoć u njegovoj zemlji u doba pandemije.

Ne znam zasto je ovo "gore" vece od ovog "dole"? Mozda jedino sto su ovo gore deca i sto on to stalno radi.
Đoković otvoreno o karijeri i donaciji za Italiju

POVRATAK TENISA! Srbin probija led, igraće za vikend na jakom turniru

AUTOR: Alo.rs/I. S. DATUM I VREME: 08.05.2020. 11:05

Loptica konačno počinje da preskače mrežu, na radost svih ljubitelja "belog sporta".

Prvi Srbin koji će teren posle prekida sezone je - Miomir Kecmanović. Mladi srpski teniser, 47. na ATP listi, učestvovaće na turniru u Palm Biču koji će se ovog vikenda igrati uz posebne mere prevencije. Kecmanović će se boriti za pehar u konkurenciji Rajlija Opelke, Tomija Pola i Huberta Hurkača, na turniru koji će se igrati tri dana bez prisustva publike, bez skupljača loptica, a uz poštovanje svih propisanih mera zaštite.

Uz tenisere na terenu će biti još samo glavni sudija, a svaki igrač će imati označeni prostor u kom može da boravi između poena. Kecmanović će imati i dodatni motiv da pobeđuje i dobro se pokaže na turniru u SAD, jer je zvanični partner takmičenja Fondacija "Novak Đoković".

- Mnogo sam uzbuđen što imam priliku da se vratim na teren i odigram par mečeva. Nadam se da će ljudi moći da se uključe i da prate takmičenje. Budite pažljivi, čuvajte se i nadam se da se vidimo uskoro - rekao je Kecmanović.

On je u SAD sve vreme imao mogućnost da vežba na jednom od terena, kako bi održao formu.

- Trenirao sam sve vreme dok sam bio u Americi. Doduše, prve nedelje sam se odmarao, ali sam posle krenuo da radim kako bih ostao u ritmu. Ipak, biće zabavno da konačno igramo prave mečeve, i radujem se tome. Bez navijača biće čudan osećaj, kao da smo i dalje na treningu. Ali, ujedno i zanimljivo - kaže srpski igrač.

Čak 125 miliona Amerikanaca imaće "stream" turnira, baš kao i ljudi širom sveta uključujući i Srbiju.

97537638_859657707880781_6413751177834799150_n.jpg

Jeca tera po svome. Sve zna u sve se razume. Blago njoj.

https://www.kurir.rs/sport/3461325/jelena-djokovic-je-laik-njene-izjave-su-opasne...

Ja stvarno ne znam sta se desava sa Noletom. Jos ce ljudi reci, neki vec kazu, da je ciknuo. Sto se ne mane toga i ne radi ono sto najbolje zna. U cemu je najbolji na svetu. To filozofiranje neka ostavi prodavcima magle koji sisaju naivne bogate ovce.

To mi lici na:
Tramp predložio da se virus korona leči ubrizgavanjem sredstva za dezinfekciju
Predlog američkog predsednika Donalda Trampa o lečenju virusa korona ubrizgavanjem sredstava za dezinfekciju šokirao je medicinske stručnjake, koji su upozorili na smrtne posledice takvog predloga.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back