jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 35.081
Pa to su ugursuzi.... a pazi ovo je tek jos veca sramota kad oni bukvalno i ne znaju ko igra![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to su ugursuzi.... a pazi ovo je tek jos veca sramota kad oni bukvalno i ne znaju ko igra![]()
Boli njih patka ; a ovamo ocekuju da im placas pretplatuPa to su ugursuzi.
Jos im malo.Boli njih patka ; a ovamo ocekuju da im placas pretplatu
Pa naravno ; nikad nije dovoljnoJos im malo.
Postali su ponovo TV Bastilja.Pa naravno ; nikad nije dovoljno
Ja odavno njih ne gledam ; znaci bukvalno blamaza da se takva tv zove Radio Televizija SRBIJEPostali su ponovo TV Bastilja.
Ma gledam ih,zbog serija i filmova,ali hocu nesto da cujem i o sportu.Ukinuli su nam na Supernovoj N1 i SK-ove.Pink i Hepy ne gledam uopste.Jedino Pink&Roll.Imaju dobru staru muziku.Ja odavno njih ne gledam ; znaci bukvalno blamaza da se takva tv zove Radio Televizija SRBIJE
Ja imam NetTV plus ; radi kao singericaMa gledam ih,zbog serija i filmova,ali hocu nesto da cujem i o sportu.Ukinuli su nam na Supernovoj N1 i SK-ove.Pink i Hepy ne gledam uopste.Jedino Pink&Roll.Imaju dobru staru muziku.
Bio sam na Kopernikusu i Telekom je preuzeo,nas,Orion i jos jednu,zaboravio sam koju.Do pola Januara smo imali i N1 i SK-ove.medjutim sada politicki nesto lazu narod da im United Group postavlja kao neke lose uslove,pa da im sada ne dozvoljavaju da prenose sve te kanale UG.Cista lagarija.Supernova Vuciceva i neda N1,onda ovi ne daju ni ostale njihove programe.Ja imam NetTV plus ; radi kao singerica
Zvao sam NET TV Plus,ali su mi rekli da kod nas u kraju nemaju uslove za net i TV.Ja imam NetTV plus ; radi kao singerica
StetaZvao sam NET TV Plus,ali su mi rekli da kod nas u kraju nemaju uslove za net i TV.

Ispravka,NET PLUS je u stvari Total TV.Razgovarao sam snjima i moze,ali hocu da vidim dal ce ovi da vrate te programe,pa ako ne budu hteli dogovoricu se sa NET PLUS-on,jer vise nisam sa ovima pod ugovorom.Zvao sam NET TV Plus,ali su mi rekli da kod nas u kraju nemaju uslove za net i TV.
Volim i ja Pink &Roll. Ali, ako program gledaš danima vidiš da se često pjesme ponavljaju.Ma gledam ih,zbog serija i filmova,ali hocu nesto da cujem i o sportu.Ukinuli su nam na Supernovoj N1 i SK-ove.Pink i Hepy ne gledam uopste.Jedino Pink&Roll.Imaju dobru staru muziku.
Jeste,ali vredi ih slusati,pa kad dosade,malo propustim,pa onda opet,ali jedini Pinkov kanal koji vredi.Volim i ja Pink &Roll. Ali, ako program gledaš danima vidiš da se često pjesme ponavljaju.
А како Ивица Дачић пева? Он може да пева? Нека Ноле пева. Треба после сваке победе да пева публици. Може и неку сису да баци кад добије аплауз.![]()

Federer imitates)(@Eurosport_RU ) pic.twitter.com/symEud66Gp
— doublefault28 (@doublefault28) February 7, 2020